Cem Bölükbaşı Formula 3 Asya Serisi’nde!

1
1273
Cem Bölükbaşı Formula 3 Asya Serisi'nde!

Cem Bölükbaşı Formula 3 Asya Serisi’nde!

Ülkemizin başarılı genç pilotlarından Cem Bölükbaşı, 2021 sezonunda Formula 3 Asya Serisi’nde yarışacak. 2021 sezonu için BlackArts Racing Team ile anlaşma imzalayan Cem Bölükbaşı, bu sezon BlackArts Racing Team ile birlikte 15 yarışa çıkacak.

Heyecan 29 Ocak’ta Başlıyor

E-Spor ile adını sıkça duyduğumuz başarılı genç pilot, 2021 sezonunda gerçek pistlere dönüyor. Daha önce Formula Renault Eurocup serisinde birkaç farklı yarışa katılan temsilcimiz buradan GT4 Avrupa Serisi’ne geçmişti. Borusan Motorsport takımı ile GT4’te başarılı bir sezon geçiren Cem Bölükbaşı, şimdi yeniden gerçek pistlere dönüyor. BlackArts Racing Team ile 2021 sezonu için anlaşma imzalayan Bölükbaşı, burada Zdenek Chovanec, Lorenzo Fluxa ve Rafael Villagomez ile takım arkadaşı olacak. Ayrıca Hong Kong merkezli BlackArts Racing Team’in 2020 F3 Asya Şampiyonası’nı lider olarak bitirdiğini söylemekte de fayda var.

Cem bölükbaşı ve Fernando Alonso
Cem Bölükbaşı ve Fernando Alonso

F3 Asya Serisi’nin ilk yarışı 29-30 Şubat tarihlerinde Dubai’de yapılacak ve hafta sonu toplamda 3 yarış gerçekleştirilecek. F3 Asya Serisi’nin ikinci ayağı ise 4-5 Şubat ve 6-7 Şubat tarihlerinde Yas Marina’da gerçekleştirilecek. Burada, bu tarihler arasında toplamda 6 yarış düzenlenecek. Serinin 3. ayağı ise tekrar Dubai’de koşulacak. 12-14 Şubat tarihleri arasında üç yarış daha düzenlenecek ve ardından tekrar 19-20 Şubat tarihlerinde Yas Marina’da serinin son ayağı koşulacak. Burada düzenlenen 3 yarışla birlikte toplamda 15 yarış düzenlenmiş olacak ve seri sona erecek.

“Hayallerimi Gerçekleştirmeye Bir Adım Daha Yaklaşıyorum.”

F3 Asya Serisi’nde yarışacak olan başarılı genç pilotumuz Cem Bölükbaşı konuyla ilgili olarak resmi Twitter hesabından bir Tweet paylaştı:

https://twitter.com/cembolukbasi/status/1351537765759000579?s=20

“Hayallerimi gerçekleştirmeye bir adım daha yaklaşıyorum. Çok çok mutluyum, sanaldan gerçek pistlere geçen hikayemde dünyada ilkleri başarmaya devam edeceğim. Formula 3 Asya Şampiyonası’nda tam sezon yarışacağım. Bana inanan ve güvenen herkese teşekkürler.” dedi.

F3 Asya Şampiyonası’nı takip etmek isteyenler, F3 Asian Championship Certified by FIA YouTube kanalından takip edebilirler. Her yarış burada canlı olarak yayınlanmakta.

Genç pilotumuzun yakaladığı bu güzel ivmenin ve başarılarının devamının gelmesini biz de arabam.com ekibi olarak diliyor, bizleri gururlandırdığı için genç pilotumuza teşekkür ediyoruz. Haydi Cembo, almadan dönme.

İkinci El Otomobil Fiyatları

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here