BMW şirketinin tamamen yeni crossover modeli iX2 ilk defa görüntülendi. Elektrikli iX2 modeli yenilenme aşamasındayken kameralara yakalandı. Fakat model her ne kadar kameralara yakanmış olsa da detayları ve stili konusunda tüyo vermemek adına oldukça iyi kamufle edilmiş. Fakat yine de bazı detaylarına hakim olabiliriz gibi duruyor. Fotoğraflarda görüntülenen yeni model, özellikle ön yüzünün tasarımında X4 modelinden oldukça ilham almış gibi gözüküyor. Şimdi ise gelin sizler için derlediğimiz diğer detaylara göz atalım.

BMW iX2 Modeli de Diğer Modeller Gibi Yeni Trendleri Takip Edecek

Öncelikle yeni çıkacak olan BMW iX2 modelinin kaput altı hakkında konuşulan söylentilere bir kulak uzatalım. Söylentilere göre model, kendi platformu olan FAAR platformunda üretilen iX1 modelinin güç aktarma organlarına sahip olacak. Buna göre, 317 beygir ve 494 Nm torka sahip çift motorlu bir araç olacak diyebiliriz. Ayrıca şu anda en güçlü 3. nesil X1 varyantı olan bu modelin 0-100 arası hızlanması da 5.7 saniye. Kısaca oldukça hızlı diyebiliriz. Diğer yandan beklentilere göre ise şirket, bu modeli üç ve dört silindirli motorlarla sunabilir. Buna göre ise turboşarjlı 2.0 litrelik dört silindirli bir motor modele eşlik edecek. Ayrıca model, 304 beygirden biraz daha fazla bir güce sahip olacak.

Çekilen bu fotoğraflardan ise maalesef iç mekan ile ilgili net bir şey söylemek mümkün değil. Fakat yine beklentilere göre BMW iX2 modeli de şirketin diğer modellerinin sahip olduğu trendleri sürdürecek. Yani bu model de iki adet büyük ekran ve iDrive 8 sistemi ile gelecek. Tüm bunların sonucunda ise hala geliştirme aşamasında olan bu model, 2024 yılı itibariyle resmi olarak karşımıza çıkabilir. Tabi bu konuda henüz resmi bir açıklama yok. Bekleyip göreceğiz. Peki siz yeni BMW iX2 modeli hakkında ne düşünüyorsunuz?

 

Satılık Tüm BMW Modellerini İnceleyin⇒

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here