Bentley Flying Spur Mulliner Blackline Tanıtıldı

0
583
Bentley Flying Spur Mulliner Blackline yolda önden görünüm

Bentley Flying Spur Mulliner Blackline tanıtımı yapıldı. Karatma paketleri son zamanlarda oldukça popüler hale gelmiş durumda. Bundan dolayı bir çok farklı marka ve modelde karartma paketleri müşterilere seçenek olarak sunuluyor. Karartma paketleri sayesinde ise araçların kesinlikle çok daha cool ve sportif durdukları söylenebilir. Bentley’de karartma paketi çıkaran şirketler kervanına dahil oldu. Lüks otomobil üreticisi şirket, Flying Spur Mulliner modeli için karartma paketini piyasaya sürdü. Detayları siz değerli okuyucularımız için derledik.

Bentley Flying Spur Mulliner Blackline, Monterey’de Gözüktü

Lüks otomobil üreticisi Bentley, Flying Spur Mulliner modeli için Blackline paketini görücüye çıkardı. Bentley, Monterey Otomobil Haftası’nda görücüye çıkan modelden neredeyse her parlak dış kaplama noktasını kaldırmış. Tasarımcılar krom parçaları yerine parlak siyah süslemeleri kullanmışlar. Diğer yandan ise aracın kapı aynası kapakları da siyaha boyanmış durumda. Ayrıca ızgara ve kanatlı B kaput süsü bazı parlak vurgularını korumaya devam ediyor. Ek olarak ise alıcılar ekstra ücret karşılığında cilalı 22 inç siyah jantlar sipariş edebiliyor.

Bentley Flying Spur Mulliner Blackline ön ızgara

İç Mekanda ve Mekanikte Değişiklik Yapılmadı

Bentley, aracın iç mekanını ise değiştirmedi. Bu da alıcıların onu beğenilerine göre yapılandırabileceği anlamına geliyor. Diğer yandan mekanik anlamda da araçta bir değişiklik bulunmuyor. Modelin karartma paketi, Flying Spur Mulliner’in, hibrit V8 ve W12 ile çalışan türevlerinde sunuluyor. Kaputun altındaki ise çift turboşarjlı, 626 beygir gücünde ve 12 silindir. Ayrıca araç en hızlı konfigürasyonunda, 3.7 saniyede 100 km hıza ulaşıyor.

Bentley Flying Spur Mulliner Blackline paketinin fiyatlandırması ise henüz açıklanmadı. Tabiki de aracın ucuz olmadığını tahmin ediyoruz. Ancak bunun alıcıları caydırması pek mümkün değil gibi gözüküyor. Lüks otomobil üreticisi Bentley ise Continental GT Mulliner aracının piyasaya sürülmesinden bu yana alıcıların yaklaşık %20’sinin Blackline paketi kutusunu işaretlediğini duyurdu. Buna göre araç henüz piyasada yokken bu kadar talep edildiğine göre piyasaya çıktıktan sonra oldukça tutulacağını da söyleyebiliriz.

Satılık Tüm Bentley İlanlarını İnceleyin⇒

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here