Audi R8 2023 süper arabası için son model yılı olacağını onayladı. GT modeli, V-10 motorlu coupe ve convertible için uğurlama görevi görecek. Söylentiler, bir noktada bir elektrik değişiminin gelebileceğini öne sürüyor, ancak zaman çizelgesi net değil.

R8’in V-10 motoru, harika güçte bir sese sahip. R8’in yedi vitesli çift kavramalı otomatik şanzımanı, en yumuşak vites kutusu değil. Bazen çok ani bir şekilde vites küçülterek boyun kıran bir hızlanmaya ve ardından hemen bir vites yükseltmeye neden oluyor. Temel R8, standart olarak uyarlanabilir bir süspansiyonla gelirken, Performans modellerinde daha agresif bir sabit amortisör kurulumu bulunur. Her ikisi de tümsekleri mükemmel şekilde emer ve uzun yolculuklarda yorulmadan tahammül edebileceğiniz konforlu bir sürüş sağlar. Bununla birlikte, R8’in esnek doğasının bir dezavantajı vardır: Tam saldırı modunda, virajları rakipleri kadar güvenli bir şekilde ele almaz ve bir süper otomobilin olmasını beklediğinizden daha huzursuz hisseder. Bu harika araba hakkında yeni üzücü bir haber geldi.

Çizginin Sonuna Ulaşacak

Audi R8 2022

Audi geçtiğimiz günlerde yeni GT modelinin sürüşü sırasında Audi R8 Supercar’ın yakında çizginin sonuna ulaşacağını doğruladı. Audi R8 2023 yılında son olacak. Ayrıca bu yeni donanım, ortadan motorlu coupe ve cabrio için uğurlama görevi görecek şekilde seriye katılıyor. 2023 R8 şu anda 562 hp RWD ve 602 hp Quattro formunda. Ayrıca diğer modifikasyonlarla birlikte 602 hp RWD modeli olan GT’de sunuluyor.

R8 ilk olarak 2008 model yılı için geldi. Birinci nesil modelde hem 4.2 litre V-8 motor hem de 5.2 litre V-10 görüyorduk. R8’in ikinci nesli yalnızca V-10’a geçti ve ABD’de 2017 model yılından beri var Audi her yıl yalnızca birkaç yüz R8 satıyor. Ancak markanın RS performans arabaları için önemli bir model olarak hizmet etti.

Sınırlı Üretim Audi R8 Hakkında Detaylar

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here