2023 Ford Super Duty, yeni stil öğeleri, güncellenmiş güç aktarma organları ve yeni teknoloji ile yeniden tasarlandı.  F-250, F-350 ve F-450 gibi modeller hala ağır taşımacılık sektöründe aktifler. Fakat Ford bu yeni modeli başka bir yetenek ve işlevsellik düzeyine taşımayı amaçlayan özelliklerle geliştiriyor. Sonuç olarak ise ilk karşımıza çıkan Ford Super Duty oldu. Bir çok yenilik ile tanıtılan model hakkında her şeyi siz değerli okuyucularımız için derledik.

2023 Ford Super Duty Oldukça Güzel Bir İç Mekana Sahip

2023 Super Duty serisi, donanım seviyelerine ve görünüm paketlerine göre yedi farklı ızgara tasarımıyla sunuluyor. En dikkat çekici görsel güncelleme, modelin C şeklindeki aydınlatma elemanlarıdır. Tüm modeller artık LED farlarla da donatılabiliyor. Uzun yan havalandırmaların eklenmesinin modellerin aerodinamiğini iyileştirdiği söyleniyor. Super Duty modelleri ayrıca benzersiz kaplama, jant ve boya kombinasyonları sunan yeni tasarım paketleriyle donatılabilir. Yeni XL Off-Road paketi özellikle 33 inç arazi lastikleri, koruma plakaları, elektronik kilitlemeli arka diferansiyel ve daha fazlasını içeriyor. Diğer yandan ise yalnızca tek arka dingil, dört tekerlekten çekişli F-250 ve F-350 modelleri de mevcut.

2023 Ford Super Duty modellerinin içerisinde ise, XL modelinde standart olarak sunulan 20,3 cm dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemi mevcut. Yüksek paketlerde ise 30,5 cm boyutunda bir ünite mevcut. Ayrıca sekiz hoparlörlü B&O ses sistemi veya daha güçlü 18 hoparlörlü B&O ses sistemi arasında seçim şansınız bulunuyor. İç kısımda mevcut diğer özellikler ise; bir adet kablosuz şarj pedi ve orta konsolda bir masayı tutmak için bir yuva bulunuyor. Ayrıca modelde farklı koltuk seçenekleri de bulunmakta. Rahatı seven sürücüler düşünülmüş diyebiliriz.

Yeni Motor Versiyonları ile Super Duty Çok Güçlü

2023 Ford Super Duty, kaputunun altında standart olarak gaz beslemeli 6.8 litrelik V-8 taşıyor. Ayrıca bu motor, diğer tüm motorlar gibi 10 vitesli otomatik şanzımanla eşleşiyor. Fakat Ford, bu motorun ne kadar güç veya tork ürettiği hakkında bir bilgiyi henüz vermedi. Ancak yeni motorun en az eski versiyonu seviyesinde olacağı tahmin edilmekte. Ayrıca modelin Power Stroke versiyonu ise dizel 6.7 litrelik V-8’e sahip olacak. Diğer yandan modelin güncellenmiş ayar, benzersiz bir turbo şarj ve revize edilmiş egzoz manifoldları ile yeni bir yüksek çıkışlı versiyonu da mevcut. Ford, bu geliştirmelerin onu sınıfındaki en güçlü dizel kamyonet yapacağını söylüyor. Ayrıca 2023 için XLT ile başlayan tüm modeller dört tekerlekten çekiş ile standart olarak gelecekler.

Satılık Tüm Ford Modellerini İnceleyin⇒

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here