2021 Renault Trafic Tanıtıldı !

0
2012

Ticari araç kategorisinin büyümeye devam ettiği günümüzde rekabet daha da artacak gibi duruyor. Pandemiyle beraber ticari işletme ve teslimat işlerinin güçlenmesi ile de gözler yeni ticari araçlara çevrildi. Makyajlı tasarımı ile yeni 2021 Renault Trafic  ortaya çıktı ve görücüye çıkmış oldu.

2021 Renault TraficTicari araçlar arasında süren rekabette önemli bir yer tutan Renault Trafic’in yeni makyajlı modeli meraklıları tarafından bekleniyordu. Geçtiğimiz günlerde makyajlı birkaç model daha tanıtan Renault’da en son makyajlı hali paylaşılan model Trafic oldu. Genel manada makyajlı haliyle daha dinamik bir görünüş yakalayan 2021 Renault Trafic makyajlanan modellere yaklaşmış gibi duruyor. Bu noktada anladığımız kadarıyla Renault modellerinde benzer bir tasarım çizgisi üzerinde duruyor. Özellikle aracın ön cephesinde bu çok ciddi manada hissediliyor.

Genel Görünüş Ve Donanım

Combi ve SpaceCross olarak iki farklı seçenekle geliyor 2021 Renault Trafic. C şeklindeki farları ile keskin bir bakış atarcasına daha dinamik bir görüntü eklenmiş durumda. SpaceClass seçeneği üzerinde elmas efektli 17 inç jantlar ve elektrikli katlanabilir dış aynalar var. Kontrol paneli tamamen yenilenmiş durumda, ancak mevcut Trafic’e aşina olanlar kendilerini evlerinde hissedeceklerdir. Ortada Apple CarPlay ve Android Auto, kablosuz şarj pedi, HVAC için fiziksel düğmeler var. Ayrıca orta panele oturtulan 8 inçlik bir bilgi-eğlence sistemine sahip iki katmanlı bir düzene sahip.

2021 Renault Trafic hem Combi hem de SpaceClass seçeneğinde, markanın en yeni nesil sürüş yardımları ile donatılmış. Bunlar arasında aktif şehirler arası acil durum freni, şeritten ayrılma uyarısı, kör nokta uyarısı ve ayarlanabilir hız sabitleyici bulunuyor. Ayrıca güvenlik açısından da iki yolcuyu kapsayan yeni bir ön hava yastığı bulunuyor.

Gücünü, start & stop teknolojisine sahip 108, 148 ve 168 HP gücünde üç dCi dizel motordan alıyor. İlk ikisi standart olarak altı ileri manuel şanzımanla geliyor. Ancak altı ileri çift kavramalı otomatik, giriş seviyesi model dışında hepsinde de ayriyeten seçenek olarak sunulacak.

Genel hatlarıyla daha modern bir araç görmekteyiz. Yapılan revizeler ile daha fazla müşteri kitlesi hedeflenmiş durumda. Yeni Makyajlı Renault Trafic önümüzdeki yılın mart ayında makyajlı haliyle bayilerde olacak şekilde planlanıyor. O zamana kadar da daha fazla detayın bizlerle paylaşılmasını bekliyoruz.

İkinci El Araba İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here