Peugeot 508 SW, fantastik, çok yönlü ve kullanışlı bir aile arabasıdır. Geniş, rahat ve yakışıklıdır. Otomatik açılan bagajı, gizli bir arka eşya bölmesi ve ön göğüsten yükselen ekranı gibi birçok akıllı özelliği de var.

508 sw

508 Sw Teknik özellikleri

Peugeot 508, sürmek için mükemmel bir otomobildir. Mükemmel sürüş pozisyonu ve esnek süspansiyonu, sayesinde uzun yolcukları kolaylaştırır. Ayrıca her zevke uygun geniş bir motor yelpazesi mevcuttur. Yelpazenin başlangıcı iki benzinli motordur. Her ikisi de biri turboşarjlı olan 1.6 litrelik birimlerdir. Ancak güçlü dizeller daha iyi bir seçimdir. Bunlar 1.6, 2.0 ve en üst seviye 2.2 litrelik seçeneklerde gelir. İkincisi en hızlısıdır. 0-100 km / s’den sadece 8,4 ulaşır.

508 sw

Mevcut rakip station otomobiller arasında öne çıkmak isteyen herkese hitap ediyor. SR modelleri 17 inç jantlar, hız sabitleyici ve çift bölgeli iklim kontrolü ekliyor. GT modelleri, uydu navigasyon, ısıtmalı deri koltuklar ve bir Panoramik açılır tavanı var.

508 sw

İçi oldukça geniş

Yükleme alanı aile araçları için çok önemlidir. Bölünmüş katlanan arka koltukları aşağı indiren tek dokunuşlu düğmeler ve bagaj tabanının altında gizli bir saklama bölmesi gibi bazı yararlı dokunuşları bulunuyor. Ancak 512 litrelik bagaj çok daha büyük rakipleriyle rekabet etmiyor. Örneğin, Skoda Superb’de koltuklar aşağıdayken , Peugeot’nun 1.598 litreye göre 267 litrelik devasa bir avantajı var. Fakat Arka koltuklar da tamamen katlanmıyor. Bu da daha uzun nesneler yüklerken engel oluşturabiliyor. Yolcu alanı, 1,8 metreden büyük herkes için biraz dar olsa da, arkada bol miktarda diz mesafesi bulunan, makul bir alan.

508 SW, çekiş kontrolü, elektronik fren dağıtımı ve kaymayı önleme düzenlemesi dahil olmak üzere birçok güvenlik kiti ile birlikte gelir. Ayrıca altı hava yastığı ürün yelpazesinde standarttır. Euro NCAP 508 station modelini test etmemiş olsa da sedan versiyonu maksimum beş yıldız puanı almıştır.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here