Porsche Macan GTS, pratik, rahat ve güzel bir şekilde tasarlanmış, ayrıca mükemmel bir altı silindirli motorla donatılmış olan bir performans SUV’sidir.

Macan GTS Teknik Özellikleri

macan gts

Dört silindirli benzinli motorlar, Macan serisini başlatırken, GTS bir V6’ya sahiptir; Bir çift turbo ile desteklenen 2.9 litrelik bir motor. Ayrıca 375bg ve 520Nm tork üretiyor. Ayrıca güç, yedi vitesli bir PDK çift kavramalı şanzıman aracılığıyla dört tekerleğe iletiliyor.

Macan 0-100 kmh’a 4,9 saniyede ulaşıyor. Ayrıca Macan GTS’in karşısında ise oldukça dişli rakipleri var. Dört silindirli Cupra Ateca, altı silindirli Alfa Stelvio Quadrifoglio ve BMW X3 M gibi…

macan gts

GTS şimdiye kadarki en keskin versiyondur. Standart şasi, daha sportif bir süspansiyon düzeneği sayesinde yere 15 mm daha yakın düşürüldü. Bu sayede amortisörler uygun hale getirildi. Buna ek olarak sürüş yüksekliği, havalı süspansiyonla 10 mm daha da düşebilir. Tekerlekler her 20 inç boyutundadır. Ayrıca önde 360 ​​mm ve arkada 320 mm frenleri mevcuttur. (karbon seramik diskler isteğe bağlıdır).

Sürüşü oldukça zevkli

Macan, türünün diğer arabalarından daha eğlencelidir. GTS’in en büyük numarası, sürücüye güven vermesidir. Mükemmel süspansiyon kontrolü, güçlü ve güven veren frenler ve hem harika ağırlığa sahip bir SUV’dir.

macan gts

Beş yolcu için bol miktarda alana ve oldukça geniş 488 litrelik bir bagaja sahiptir.

İç mekanda, uyum ve kaplama kusursuz bir his veriyor. Ayrıca düğme ağırlıklı orta konsol, pek çok rakibin minimalist yaklaşımlarına kıyasla neredeyse şaşırtıcı görünürken, kısa sürede düzene aşina olacaksınız. Buna ek olarak bir opsiyon olan alcantara ile süslenen ve ısıtılan muhteşem direksiyon simidi gibi ayrıntılar, ellerde mükemmel hissettiriyor.

Tabii ki, bir Porsche olarak, bu resimlerde gösterilen arabanın da kanıtladığı gibi, seçeneklere kapılmak çok kolay. Havalı süspansiyonun aslında aracın sürüş şekli üzerinde yoğun bir etkiye sahiptir.

Fakat bu segmentteki bir otomobil için, ön ısıtmalı koltukların, arka yan hava yastıklarının ve otomatik karartmalı aynaların  standart olmasını isterdik.

Porsche Macan GTS
Fiyat: 1.500.000 tl (ort)
Motor: 2.9 litrelik V6 çift turbo benzinli
Güç: 375 bg / 520Nm
Bulaşma: Yedi ileri otomatik, dört tekerlekten çekişli
0-100 km / s: 4.7 saniye
En yüksek hız: 268 km
Yakıt yüketimi (ort) 9.1lt
CO2: 218 g / km

 

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here