2. El Araba Almanın Tam Zamanı

0
1131

2. el araba piyasası hareketlenmeye başlıyor. Havaların ısınması ve tatillerin yaklaşmasıyla artan ikinci el araba ilanları, yakın gelecekte fiyatların artacağının da habercisi.

2. el araba almanın tam zamanı. İkinci el araba ilanları artarken fiyatlarda henüz bir değişiklik yok. Havaların ısınması ve tatil dönemlerinin yaklaşması, ikinci el araba ilanlarının artmasının en büyük nedeni. Araçlarını yenilemek isteyenler tatile çıkmadan öncen yeni arabalarına kavuşmak istiyor. Cazip sıfır araba kampanyaları da bunu destekliyor.

Fiyatlar yükselmeden yeni aracınıza kavuşun

2. el araba piyasası hareketlenmeye başladı bile. Ama araç fiyatları henüz bu hareketlilikten etkilenmedi. Yakın zamanda artan talep doğrultusunda ikinci el araba fiyatları artacak. Artan döviz kurları da sıfır araba fiyatlarını etkilediği gibi 2. el araba fiyatlarını da etkileyecek. Eğer ikinci el araba almayı düşünüyorsanız elinizi çabuk tutun ve fiyatlar almadan yeni arabanıza kavuşun.

Boyasız ve servis bakımlı yeni gibi olsun

2. el araba tercihlerine bakıldığında alıcılar, boyasız ve yetkili servis tarafından bakımları yapılmış araçları tercih ediyor. Kilometresinin düşük olması, boyanan bir yerinin olmaması ve ilk sahibi tarafından satışa sunulması ikinci el araba alıcısının ilgisini çekiyor.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here