Elektrikli araç yolculuğuna iddialı modellerle devam eden Volkswagen, şimdi de ses getiren ID.7 ile karşınızda. Markanın elektrikli Passat’ı olarak adlandırılan bu araç, Alman otomotiv devinin ID ailesine eklediği ilk elektrikli sedan. Markanın ID.3 ile başlayan elektrikli araç serüveni SUV ve Crossover ile devam etmişti. Ülkemizde bir hayli sevilen sedan modellere bir yenisini ekleyen elektrikli Volkswagen ID.7’nin de büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Volkswagen ID.7 arka

Etkileyici tasarım detaylarıyla donatılan Volkswagen ID.7, ilk bakışta sahip olduğu hızı ve gücü yansıtıyor. Modelin beğeni toplayan tavan tasarımı bu noktada büyük etkiye sahip. Arkaya doğru eğim kazanan tavan, aracın sürtünme katsayısını 0,23’e indirerek yakıt tüketimini azaltmaya yardımcı oluyor. Akıllıca tasarlanan ID.7’nin aerodinamik özellikleri sayesinde gövde boyutlarından da tasarruf edilmek zorunda kalınmamış. Aracın genişliği ve 5 metreyi bulan uzunluğu sayesinde ferah bir yolculuk alanı bırakılmış.

Volkswagen ID.7 iç mekan

Volkswagen’in Şimdiye Kadarki En Güçlü Elektrikli Motoru

Alman otomotiv devi Volkswagen, ID.7’in şimdiye kadarki en güçlü elektrikli motora sahip olduğunu duyurdu. ID.7 AP550 kodlu elektrikli motor, sürüş sırasında 286 Hp güç üretebiliyor. Hem şehir içinde hem de şehirler arası mesafede rahatlıkla kullanabileceğiniz bu araç, istenilen pek çok özelliğe sahip.

Volkswagen ID.7 iç mekan-2

İç Mekandaki Şık Detaylar

Geniş boyutları sayesinde rahat bir yolculuk deneyimi sunan yeni Volkswagen ID.7, gelişmiş multimedya ekranı ile birlikte geliyor. 15 inç genişliğindeki bu ekran, markanın bu etkileyici modeline özel olarak geliştirildi. Bunun yanı sıra sürücülerin konforunu artırmak için AR head-up display ekran da tasarıma eşlik ediyor. Aracın yayınlanan görüntülerinde Harman Kardon imzalı hoparlör sistemi de dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. ID.7’nin etkileyici özellikleri arasında direksiyon simidinin arkasında konumlandırılan vites seçici de yer alıyor. Buna ek olarak pil şarjı, koltuk havalandırması/ısıtması ve navigasyon da aracın cazibesini artıran unsurlardan oluyor.

 

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here