Porsche’nin Park Uygulaması ile sürücülerin stressiz ve hızlı bir şekilde araç park etmesi artık daha kolay. Çoğumuzun yaşadığı park sorunu artık belirli düzeyde bizi daha az sinirlendirecek.

Porsche'nin Park Uygulaması

Porsche spor otomobil üretiminde en çok tercih edilen modeller üretmeye devam ediyor. Ancak bunun yanında teknolojik gelişmelerde sunan firma yakın zamanda park sorunu ile alakalı bir uygulama geliştirdi. Porsche’nin Park Uygulaması zamandan da tasarruf etmenizi sağlıyor.

Porsche'nin Park Uygulaması
Porsche’nin Park Uygulaması

Park sorunu ister Chevrolet Spark sahibi olun isterse Porsche 911 Turbo sahibi olun başınıza açılmış en büyük dertlerden biridir. Aracınızı park edecek yer bulmak çoğu zaman sabrınızı taşırır ve bu duruma hızlı bir çözüm bulmak istersiniz.

Hepimiz Park Sorunu Yaşıyoruz

Bu araçların sürücülerinden hiçbiri park sorunu konusunda daha az rahatsız değil. Kalabalıkta sıkışmış ya da nerede ve nasıl park edeceğinizi düşünmek özellikle sıkışık şehirlerde, bir angarya haline gelebilir. Ama Porsche müşterileri için bu süreci basitleştirmek istiyor ve şimdi yeni bir Porsche Parking Plus uygulaması tanıtıyor. Porsche’nin Park Uygulaması mükemmel park yerini bulmalarını kolaylaştırırken, aynı zamanda önceden, temassız ön ödeme çözümü kolaylığı sunarak bu yükü hafifletmek istiyor.

Park Yerleri Bulmak ABD İçin Büyük Şehirleri Kapsıyor

İsveç merkezli otomobil firması Polestar son zamanlarda kendi EasyPark uygulamasını tanıttı. Ancak bu uygulama henüz Kuzey Amerika’ya gelmedi. Yeni Porsche uygulaması, sürücüleri ABD genelinde 4.000’den fazla park yerlerine rezervasyon yapmalarına izin veriyor.

Bu yerler San Francisco, Los Angeles ve New York gibi büyük şehirler de içeriyor. Kullanıcılar, kendi kendine park etme gibi parametrelere, park alanının kapalı olup olmamasına veya vale hizmetinin olup olmadığına bağlı olarak park yeri arayabilirler.

Porsche'nin Park Uygulaması
Porsche’nin Park Uygulaması

Porsche Taycan gibi elektrikli araç sürücüleri için, park noktasında şarj noktaları olup olmadığını da arayabilirler. Diğer arama parametreleri arasında belirli bir adrese veya konser gibi büyük bir etkinliğe park etmek konusunda da sürücülerine seçenek sunan uygulama gayet işlevsel bir kullanım deneyimi sunuyor.

Porsche Cars Kuzey Amerika Başkanı ve CEO’su Kjell Gruner, “Müşterilerimize benzersiz bir kullanıcı deneyimi sunmak istiyoruz,” dedi. “Şimdi, Parking Plus kullanıcıları çok daha yumuşak ve hızlı bir park deneyimi ile bulundukları bölge de park stresinden uzak kalacaklar”.

Porsche Parking Plus’ın teknoloji platformu, Chicago merkezli arrive şirketi tarafından yönetilecek ve müşteriler PayPal, Google Pay, Apple Pay veya kredi kartı ile park yerlerini rezerve edebilecekler. Hem Apple hem de Android cihazlar yeni uygulamadan yararlanabilir.

İkinci El Porsche İlanları

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here