Onlar Gerçekten Tüm Zamanların En Çirkin BMW’leri Mi?

0
2872
tüm-zamanların-en-çirkin-bmw'leri-tartışması
tüm-zamanların-en-çirkin-bmw'leri-tartışması

Tüm zamanların en çirkin BMW’leri yakıştırmalarının ardından yeni BMW M3 ve M4’lerin tartışmalı tasarımları konusunda şirket yetkililerinden nihayet açıklama geldi.

‘Tüm Zamanların En Çirkin BMW’leri’ Yakıştırmasının Sebepleri Izgara ve Burunda Yoğunlaşıyor

bmw-ızgara
bmw-ızgara

Bazı değerlendirme kuruluşları onu tüm zamanların en çirkin BMW’si olarak adlandırdığı noktaya kadar, otomobillerin çift tabut şeklindeki burunlarına yönelik yorumlarda büyük ölçüde duygular birleşiyor. Bunlara katılıyor musunuz? sorusuna yetkililerin cevabı:

-”Şahsen ben o kadar ileri gitmezdim. Tamam, M3 ve M4 piyasadaki en güzel BMW’ler değil. Dürüst olmak gerekirse, muhtemelen benim için son beşte. Ama olmadıkları tek şey ise sıkıcılık ve sıradanlık diyebiliriz. Tasarım o kadar farklı ki, sol sahanın dışında, sektörde dalgalar yarattı ve herkesi bunun hakkında konuşturdu. Olumlu ya da olumsuz fısıltı, hepsi aynı şekilde fısıltıdır. BMW’nin hedefi yeni M3 ve M4’te olabildiğince çok göze çarpmış olmaksa, kesinlikle işe yaradı. Ayrıca siz veya ben hoşlanmasak da, her gün trafikte görülebilen monoton, sönük ızgaralar arasında öne çıkmak isteyen bir model’’ oluyor.

‘Tüm Zamanların En Çirkin BMW’leri’ Tartışmasına Bazı Road and Track Eleştirmenlerinin Yorumları

tüm-zamanların-en-çirkin-bmw'leri-tartışması-yorumları
tüm-zamanların-en-çirkin-bmw’leri-tartışması-yorumları

-Yeni ızgaralar çok büyük ve güzel olmaktan uzak olsa da, yeni arabalar en çirkin BMW olamaz. Yeni modellerde ızgaralar çok büyük ve sadece daha sonrasında küçültülmesini bekliyorum.

-M4’e alışabilirim, ızgara biraz fazla. Ama yine de biraz abartılı olsa bile en azından bir dereceye kadar çekici buluyorum. Belki de sadece Çiy Sarısı içindir.Çünkü M4 onunla olağanüstü görünüyor. Aynı zamanda biraz tuhaf çünkü yeni 4 Serisi’nin berbat göründüğünü düşünüyorum. Belki de stilde eklenmesi gereken biraz saldırganlık vardı?

 –Öncelikle, ızgara M3 üzerinde aynı etkiye sahip değil. Izgara, küçük oranlara sahip bir otomobil için çok büyük ve otomobili tamamen mahvediyor. Yeni M3’ün kesinlikle BMW’den gelen en çirkin arabalardan biri olduğuna inanıyorum.

 –Bu noktada M4 ızgarayı değiştirip değiştirmeyecekleri önemli değil çünkü buna gerçekten alışabileceğimi düşünüyorum. Izgara kendi içinde kesinlikle çirkin olduğundan daha şok edici diyebiliriz. Ancak M3’e görünümü yüzü vermek kesinlikle kötü bir karardı.

Bu Konuda Siz Ne Düşünüyorsunuz?

m3-m4
m3-m4

Şimdi de sizlerden duymak istiyoruz. M3 ve M4’ün şirket tarihindeki en çirkin BMW’ler olduğunu düşünüyor musunuz? Yoksa şirketin geçmişinde veya günümüzde daha çok öne çıktığını düşündüğünüz başka bir araç var mı? Lütfen yorumlarda duygularınızı bizimle paylaşın!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here