Rolls-Royce Ghost 2021 Tasarım

Rolls-Royce, ultra sağlıklı insanlar için ultra lüks sürüşlerin bir karoser üreticisi olarak tanınmaktadır. Markanın giriş seviyesi modeli Rolls-Royce Ghost, yalnızca bu itibarı güçlendirir. Modelin stili 2021 model yılı için gelişti, ancak yine de oldukça yakışıklı görünüyor. Temellerini daha yaygın olan BMW 7 serisi ile paylaşan son neslin aksine, yeni Ghost, Phantom sedan ve Cullinan SUV’da kullanılan aynı Lüks Mimarisi üzerinde  dönüyor.  Elektrikli kapılar, autodom’daki en iyi malzemelerden bazılarıyla kaplı bir sığınak olan kabine erişim sağlar. İç mekan ayrıca hem ön hem de arka koltuktaki yolcuların rahatça dinlenmeleri için cömert bir alan sunar.

Rolls-Royce Ghost 2021 Türkiye Başlangıç Fiyatı

Rolls-Royce Ghost 2021 Türkiye Başlangıç Fiyatı

Giriş seviyesi model olmasına rağmen, Ghost hala çoğu yeni araba alıcısının ulaşamayacağı şekilde pahalı. Standart ve isteğe bağlı donanımların listesi kesinlikle uzun olacak, ancak nasıl belirleyeceğimizi belirlemek için Ghost’un satışa çıkma tarihine kadar beklememiz gerekecek. Sedan’ın Rolls-Royce serisinin geri kalanıyla benzer seviyede kişiselleştirme seçenekleri sunmasını bekliyoruz. Tek soru ne kadar harcamak istediğinizdir.

Motor, Şanzıman ve Performans

2021 için büyük çaplı revizyonuna rağmen Ghost, tanıdık bir motordan güç alıyor. Sedan’ın uzun kaputunun altında, Cullinan SUV ile paylaşılan 563 hp 6.7 litrelik bir V-12 bulunuyor. Sekiz ileri otomatik vites değiştirme görevlerini yerine getirir ve dört tekerlekten çekiş standarttır. Rolls-Royce’a göre 2021 Ghost, yalnızca 4,6 saniyede 100 km / saat hıza ulaşabiliyor. Rolls-Royce ayrıca, yeni Ghost’un son modelden daha keskin bir sürüş tavrı sunduğunu, dört tekerlekten direksiyon sistemine ve 50/50 ağırlık dağılımına işaret ederek, sürüş memnuniyetinin otomobilin gelişiminde önemli bir rol oynadığının kanıtı olarak övünüyor. Hayalet’in eşsiz bir yolculuk sağlamaya devam etmesini bekliyoruz.

Rolls-Royce Ghost 2021’in Öne Çıkan İç Mekan Tasarımı, Konfor ve Kargo Alanı

Herhangi bir Rolls-Royce’un kabini gibi, yeni Ghost’un içi zengin, her yüzeyi, topuzu, anahtarı ve kolu kaliteli malzemelerden üretilmiştir.  Bentley Flying Spur ve Mercedes-Benz S-class gibi rakiplerinin arasından sıyrılmaya çalışan Rolls-Royce, tüm engelleri kaldırdı. Kalın halı, ince dokulu deri, gerçek ahşap ve metal vurgular ve hatta yıldızların aydınlattığı bir gökyüzünü simüle etmek için küçük entegre LED’lere sahip mevcut bir tavan döşemesini düşünün.

Rolls-Royce Ghost 2021'in Öne Çıkan İç Mekan Tasarımı

Sürücü Ghost’u açtığında ışıklı bir gösterge paneli kaplaması parlayarak yıldızlı gece ambiyansına katkıda bulunur. Evdeki en iyi koltuk, yolculara masaj koltukları, eğlence sistemi ve büyük diz mesafesi gibi lükslerle muamele gördükleri arka koltuk olacak.

Bilgi-Eğlence ve Bağlantı

Ghost, bir Wi-Fi erişim noktası sağlamanın yanı sıra, gösterge içi navigasyona sahip büyük bir bilgi-eğlence dokunmatik ekrana sahiptir.  Onaylanmasa da, hem Apple CarPlay hem de Android Auto arayüzlerini de içereceğini umuyoruz.

Rolls-Royce Ghost 2021 Bilgi-Eğlence Sistemi ve Bağlantı Özellikleri

Çift ekranlı arka koltuk eğlence sistemi, yolcuların radyoyu ayarlamasına, hedefleri navigasyona girmesine ve daha pek çok şeye olanak tanır. Rolls-Royce ayrıca 1300 watt güç ve magnezyum-seramik hoparlör konileri ile 18 hoparlörlü Ismarlama stereo sistemi de sunuyor.

Rolls-Royce Ghost 2021 İkinci Ekran, Arka koltuk kullanıcıları için

Güvenlik ve Sürücü Yardımı Özellikleri

Ulusal Karayolu Trafik Güvenliği İdaresi (NHTSA) ve Karayolu Güvenliği Sigorta Enstitüsü’nün (IIHS) bu kadar düşük hacimli, yüksek maliyetli bir yolculukta çarpışma testleri gerçekleştirmesi pek olası olmasa da, Rolls-Royce 2021 ile sürücü yardım sistemini hızlandırdı. Eski model bu tür birkaç özellik sundu, ancak yenisi bu kategoride yüksek sıçradı ve sınırlarını aştı. Temel güvenlik özellikleri şunları içerir:

  •  Yaya algılamalı standart otomatik acil frenleme
  •  Şerit tutma yardımlı standart şeritten ayrılma uyarısı
  •  Yarı otonom sürüş moduna sahip standart uyarlanabilir hız sabitleyici

Garanti ve Bakım Kapsamı

Rolls-Royce serisinin geri kalanı gibi, yeni Ghost da belirli bir kilometre sınırında sona ermeyen dört yıllık bir garanti ve bakım paketi ile gelecek.

  •  Sınırlı garanti dört yılı veya sınırsız mili kapsar
  •  Güç aktarma organı garantisi dört yılı veya sınırsız mili kapsar
  •  Dört yıl veya sınırsız mil için ücretsiz bakım kapalıdır

Rolls-Royce Ghost 2021 Fotoğraf Galerisi

İkinci El Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here