Hayran Olacağınız Araba Anahtarları

0
1091

Hayran Olacağınız Araba Anahtarları! Araba anahtarları bazı insanlar için çok fazla önemli olmayabilir. Fakat araba anahtarları, araçların en temel ve önemli tasarıma sahip olması gereken objelerin başında gelmektedir. İlerleyen teknolojiyle artık araba anahtarlarını eskisi kadar kullanmamaktayız. Özellikle anahtarsız çalışan araçlarda araba anahtarı neredeyse hiçbir işimize yaramamaktadır. Fakat geçmiş yıllarda üretilen ve hafızalara kazınan, hayran olacağınız araba anahtarları ve tasarımlarını sizler için sıraladım.

Volvo AnahtarıHayran Olacağınız Araba Anahtarları

Volvo araçların bir zamanlar ürettiği en kaliteli ve şık duran anahtar tasarımıdır. Yan taraflarının düğmelere sahip olması, ön ve arka yüzeyinin pürüzsüz olması insana araba sürme isteği aşılamaktadır. En önemli özellik anahtar rengi ve arabanın iç tasarımdaki rengin birbirleriyle uyumlu olmasıdır.

Tesla AnahtarıHayran Olacağınız Araba Anahtarları

Tesla 2012 yılında ilk Model S ile bu anahtarı ortaya çıkarmıştır. Günümüzde Tesla araçların anahtarları, kullanıcıların telefonlarına entegre edilse de bu anahtar yıllarca kullanılmıştır.

Aston Martin AnahtarıHayran Olacağınız Araba Anahtarları

Aston Martin anahtarı günümüzde sektördeki en kolay tanınan anahtarlardan birisidir. Aracın anahtarı çok değerli mücevhere benzemektedir. Anahtarın üzerinki Aston Martin logosu kristalden yapılmıştır. Ayrıca anahtarın geri kalanı da krom parçalardan yapılmıştır.

Porsche Anahtarı

Porsche 2009 yılında Panamera modelini satışa çıkarırken bu anahtar tasarımıyla çıkarmıştır. Anahtarın üzerindeki düğmeler ve gururla gösterilen Porsche amblemi oldukça şık durmaktadır. Ayrıca araç ve anahtar benzer tasarımlara sahiptir. 2010 yılından sonra bütün araçlarda benzer tasarım kullanılmaya başlanmıştır.

İkinci El Araç İlanları

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here