2021 Ford F-150 Raptor, ilk kez görüntülendi

3
4997
Raptor

Ford F-150 Raptor‘un segmentindeki en büyük rakibi olacak Ram 1500 TRX, yarın akşam saatlerinde tanıtılacak. Tamda bugünlerde 2021 Ford F-150 ile ilgili böyle bir detayın ortaya çıkması biraz manidar gibi …

Büyük cüssesi ve güçlü karakter özellikleri ile oldukça ilgi çeken ve segmentinde en güçlü oyunculardan biri olan Ford F-150 Raptor, özellikle motor sesinin tekrar V8 motorlu bir yapıya sahip olabileceği ile ilgili ipuçları vermekte.

V6 Ecoboost motorla gördüğümüz F-150, Tekrar V8 tarzı motorla gelmesi kullanıcılarını heyecanlandırdı. Tabi ki ülkememiz şartlarında bu heyecanı paylaşmak pekte kolay olmuyor.

Görselleri sızdırılan araç ile ilgili çok detay göremesek dahi , yine heybetli duruşundan pek bir şey kaybettiğini söylemek zor, aynı zamanda; far grubunda komple led sistemlerinin kullanılacağı ve tasarımının değişeceği yönünde düşünceler oluşmaya başlamış durumda ve kasasının daha büyümesi olası bir değişim olarak ön görülerden birisidir.

Son dönemde tanıtılan ve geçmişten beri Ford’un güçlü yapısını bize hatırlatan Bronco modeli ile ilgili içeriğimizi okumak isterseniz;

Ford Bronco ile ilgili içeriğimizi okumak için tıklayın.

 

Arka tasarıma bakıldığı zaman Ford F-150 Raptor 2021 modeli için , Mercedes-Benz X-Class ile benzerlik gözümüze çarpıyor. Pick-Up sınıfı araçlarda arka tasarımlarla oynamak pek kolay olmayacak ki, tasarımcılar özellikle arka tasarımda pek bir farklılık sağlayamıyor.

Tüm dünya da bilinen özellikle Amerika’nın büyük hacimli ve karoser olarak oldukça büyük tasarlanan araçlarından birisi de Ford F-150 modelidir.

Türkiye pazarında yüksek maliyetler sebebiyle pek görmek mümkün olmayan bu büyük hacimli araçlar için biraz modifikasyon ve yine Raptor isimli Ford’un Ranger modelini ve ya son dönemde oldukça ilgi çeken Ssangyong Musso Grand’ı heybetli yapısıyla büyük Amerikan’ların Türk versiyonları diyebiliriz.

Raptor

Ülkeye gelip gelmeyeceği belli olmayan bu donanım seçeneğinin de oldukça teknoloji barındırdığından hiç şüphe yok. Ford F-150 Raptor için önemli olan heybetli ve gösterişli bir yapı olacağı önemli detaylardan.

İç mekanda oldukça premium bir tasarım dili olacağı , büyük multimedya ekranı ve deri koltuklarıyla çok konforlu bir Pick-up olacağının işaretlerini görebilmek pek de zor değil.Raptor

Motor sesini mutlaka dinleyin.

Ülkemizde ki vergilendirmesini düşündükçe kulaklarını kapatacağınızı bilsek te 🙂 bu canavarın motor homurtusu gerçekten çok etkileyici ve kışkırtıcı.

İkinci El Ford Pick-Up ve SUV ilanları için tıklayın.

Tekerinize Taş Değmesin.

3 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here