Subwoofer ve Twitter Nedir ?

1
6122
subwofer twitter

Araba da müzik dinlemek oldukça farklı bir keyif, sürücüler otomobillerindeki müzik sistemi ile ilgili çoğu zaman subwoofer ve twitter gibi eklemeler yapar.

Özellikle genç kullanıcıların bir otomobil aldığı zaman ilk yaptığı işlerden biri müzik seti bağlatmak oluyor.

Tabi ki çok fazla ses ile gürültü kirliliği oluşturmayı kınıyoruz. Unutmayınız ki özellikle akşam saatlerinde etik olmayan bir davranıştır.

subwoofer

Evde yaşlı, hasta ve ya uyuyan bir bebek olabilir.
Müzik dinlerken lütfen etik kuralları unutmayalım.

Premium araçlarda standart olan ve çoğu otomobil üreticisi tarafından da donanım olarak sunulan bazı marka hoparlör sistemleri oldukça önemseniyor.

Boss, Jbl , Harman Kardon gibi, dünyaca ünlü ses sistemleri üreticilerinin otomobiller bazında yaptığı kaliteli işler fark edilir düzeyde bir deneyim sunuyor.

1Subwoofer Nedir?

Subwoofer Müzik seti içerisinde ki bass seslerini vermeye yarayan bir hoparlör türüdür.

Yeni nesil arabaların çoğunda eksta bir subwoofer bağlatmaya gerek kalmaz çünkü, standart olarak bagaj içerisine yerleştirilir.

Subwoofer çocuğunlukla izole edilmiş bir kabin içerisinde bulunur ve müzik ritmiyle “bass” denilen kalın ses çeşidini iletir.

bu sesi çok seven bazı kullanıcılar öyle çok açar ki aynaların titrediğini görebilirsiniz.

2Twitter Nedir ?

Özellikle ince ver konuşma sesleri gibi ya da bir ağacın rüzgarda yapraklarının sesini almak isterseniz iyi bir twitter hoparlörünüzün olması gerekir.

Asıl müzik keyfi, sesleri rahatça ayırt edip cızırtısız ve net bir şekilde duyabilmektir.

Yüksek ses, güzel müzik keyfi demek değildir.

Çoğu kullanıcı “yüksek sesi istememi, net olsun derler” işte bu aşamada kaliteli hoparlörlerle birlikte sesi çok daha net ve kaliteli duyabilmek için twitterlara ihtiyacınız olacaktır.

standart olarak otomobillerde 4 adet kapı içlerinde hoparlör, 2 adet C sütunlarında twitter olur.

ekstradan bagaja subwoofer takılabilir. amfi ile beraber kullanılan subwoofer, amfi kullanılmadan görevini tam yerine getiremez.

 

Otomobilinizin içinden kabloların geçmesine hazırsanız sizde bir ses sistemi işletmesine gidebilirsiniz.

Elbette sizin için hangisi önemli karar verin çünkü, ses sistemi bağlantısı yapılırken akünüzden bagajınıza kadar bir kablo, ayrıca multimedya cihazınızın olduğu konsol sökülüp yine aynı şekilde bagaj kısmına kadar kablolar çekilmesi gerekebilir 🙂 hassas kullanıcılara bir tavsiye olarak yazmış olalım. 🙂

Tekerinize Taş Değmesin.

Sahibinden Satılık Araba İlanları >>

 

 

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here