Ford Bronco : Vahşi Efsane Geri Dönüyor

3
15307
Ford Bronco

Ford Bronco 1966 Yılında üretilmeye başlanan ve SUV dünyasının ilklerinden sayılabilecek, safkan Amerikan arabalarından biri. Ve bu model önümüzdeki günlerde yenilenen tasarımı ve teknolojik gelişmeleriyle tekrar otomobil dünyasına dönmeye hazırlanıyor.

Ford BRONCO, yeni yayınlanan tanıtım filmi ile beraber oldukça vahşi ve kışkırtıcı bir karakteri olduğunu gösteriyor. SUV (Sport Utility Vehicle) dünyası için heyecan yaratmaya devam ediyor.

F-150 Dayanıklılığıyla Üretilmiş Bir Mustang Ruhu!

F-150 Platformunu kullanan BRONCO, dayanıklılık konusunda iddialı olduğunu göstermek istiyor. Dünya otomotiv tarihinde kült olmuş ve her kesim tarafında yıllardır beğeniyle takip edilen FORD MUSTANG’in ruhunu taşıdığını vurgulayarak güçlü yapısını ve tarihten gelen tecrübesini otomobil dünyasına hatırlatmak istiyor.

Ford Bronco

Ford Bronco Nostaljiden Ödün Vermiyor

Jeep Wrangler’ın en ciddi rakibi olacak gibi görünen BRONCO, yeni teknolojileri bünyesinde barındırmasıyla birlikte nostaljik ruhundan da ödün vermiyor.

Hem günlük kullanıma çok uygun, hem de ağır arazi şartları için kullanıcılarına verdiği mesaj: “sen sadece, gitmek istediğin yere karar ver!” olan bu iddialı model, SUV (Sport Utility Vehicle) kullanıcılarının dikkatini çekeceği şüphesiz.

Ford Bronco

Tasarım dilini korumaya çalışan BRONCO, geçmiş ve geleceği modern çizgiler ile harmanlıyor. Arka kapılarını söküp bagajında bulunan ve özel olarak tasarlanmış bölmelere yerleştirip safari hissi yaratabilir veya Hardtop seçeneği ile birlikte tavanını çıkartıp yolculuk edebilme imkanı bulabilirsiniz. Tabii ki yağmur yağmaya başlamadan önlemlerini almanızı öneriyoruz. 🙂

Ford Bronco

Büyük ebatlı lastikler kullanacağı söylenen BRONCO önümüzdeki hafta yapılacak tanıtımında tüm detaylarla ilgili soru işaretlerini giderecektir. Ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı, sunulursa hangi motor seçeneklerinin sunulacağı henüz belli olmamakla birlikte Jeep Wrangler’a olan ilgi düşünüldüğünde ülkemiz pazarında başarılı satış rakamlarına ulaşabileceği düşünülüyor.

Söylentilere göre 2.3 LT dört silindirli ve 2.7 LT Ecoboost motorlara sahip olan BRONCO ülkemizde vergi dilimleriyle ilgili soru işareti yaratmaya başladı. Başka bir söylenti ise otomatik vites seçeneğinin yanında manuel bir alternatifinin de olabileceği yönünde. 7 ileri bir düz vites olacağı düşünülen bu şanzıman hem yakıt ekonomisi hem de arazi şartlarında aracın yeteneğini artıracağı yönünde. Bu da Off-Road kullanıcılarının ilgisini çekecek gibi görünüyor. İki ve dört kapı seçenekleri olacağı söylenen BRONCO ayrıca kullanıcılarına “Sport” isimli bir seçenek de sunuyor.

İkinci El Ford Arazi Aracı İlanları >>

3 YORUMLAR

  1. Çok ses getirmiş araçların geri dönüşü de her zaman bir merak konusu oluyor. Zamanla birlikte tasarımların nasıl değiştiğini görmek..

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here