En İyi 4 Otomatik Vites Motosiklet

0
22543

Geçtiğimiz yıllarda otomatik vites seçeneğini sadece scooterlarda görmekteydik. Gelişen teknoloji ve motosiklet endüstrisi otomatik vites seçeneğini, motosikletlere eklemeyi başardı. Otomatik viteslere karşı ön yargılı davranan insanların bile dayanıklılık ve rahatlığını gördükten sonra bütün on yargılarının yıkıldığını biliyoruz. En iyi 4 otomatik vites motosiklet içeriğini, motosiklette rahatlığı keşfetmek isteyenler için oluşturdum.

4Honda NM4 DCT

Honda NM4 DCT Ülkemizde nadir bulunmaktadır. Tasarımından dolayı motosiklet severlerin ilgisini çekmeyi başaramamıştır. Yere yakın ağırlık merkezi, su soğutması, dört ayrı depolama alanı ve yolcu selesinin kaldırarak sırt dayaması olması gibi birçok özelliği vardır. DCT şanzıman ve şanzımanı gidondaki tuşlardan ayarlayabilmeniz büyük bir eğlence yaratmaktadır. 670 cc, 47 beygirlik bir motora sahiptir. Beygiri az olsa da tork hissiyatı ve değerleri rakiplerinden iyidir.

3Honda CTX700 DCT

Honda son yıllarda otomatik vitesli motosiklet seçeneğini arttırmıştır. Honda CTX700 DCT fiyatı nedeniyle ülkemizde göremediğimiz, motosikletler listesine girmektedir. Yere yakınlık, rüzgar korumaları, kolay kullanım ve güç Honda CTX700 DCT’de buluşmuştur. Üzerinde 670 cc, sıvı soğutmalı ve çift paralel bir motor bulunmaktadır. Standart ABS olması bu motosiklete üstün güvenlik hissiyatı sağlamıştır.

2Honda NC750X

Honda NC750X, otomatik vitesli motosiklet seçeneğine ayrıcalık ve güzellik katmaktadır. Yollarda sık sık görebildiğimiz ve ikinci elde en çok tutulan motosiklettir. Uzun yol ve şehir içi performansı, yakıt tüketimi, parça kalitesi ve depolama alanıyla kullanıcıların gönlünü çalmaktadır. İlk seri Honda NC750X’lerde otomatik vitesin hantal ve sürüşü bozduğunu söyleyebiliriz. Virajlarda vites yükseltip, düşürmesi gibi sürüşü bozan problemleri yeni NC750X’lerde bulunmamaktadır. Honda’nın kullanıcı şikayetlerini dinlediğini ve gereken iyileştirmeleri yaptığını görmekteyiz. 745 cc, 51 beygirlik bu motosiklet, uzun yollarda rahatlığı ve eşya taşımaya olanak sağlamaktadır.

1Zero S

Otomatik vites ve çevreci olması nedeniyle Zero S, en iyi 4 otomatik vites motosiklet içeriğimiz ‘in birincilik köşesini rahatlıkla almaktadır. Elektrikli motosikletlerin zirve noktası ve markası Zero S’tir. Zero motosiklet sektöründe birkaç tane motosiklete sahiptir. Zero 11 Yıldır piyasaya giriş yapmaya çalışmaktadır. Elektrikli otomobillerin kullanımı yaygınlaştıkça sıra elektrikli motosikletlere gelmeye başlayacaktır. Zero S kaliteli, uzun menzil, ve eğlenceli yapısıyla dikkatleri üzerine çekebilmektedir. 46 beygire tekabül eden enerji üretimi ve gücüyle yol sürüşlerine uygundur. 157 km/s hıza çıkabilme, 5 saatte ful kapasite şarj ve 144 kilometreye kadar menzile sahiptir.

İkinci El Motosiklet İlanları

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here