En İyi 7 Yarış Pisti

1
1983

Yarış pistleri dostluğun, rekabetin ve en güzel anların yaşandığı yerlerdir. Bazı ülkelerde pist kültür çok daha fazladır. İyisiyle kötüsüyle pistler ana yollardan daha güvenli ve zevklidir. araba ve motosiklet tutkunları için gitmeleri gereken en iyi 7 yarış pisti.

1Nunburging Nordschleife

Devasa motorsportları tarihine sahip olan ve efsaneleşmiş bir pisttir. 73 viraj ve 21 kilometrelik mesafeye sahip olan Nunburging araba ve motor severlerin ilgisini çekmektedir. Aklınıza gelecek her viraj ve yol sistemi Nunburging’te mevcuttur. Piste giriş ücreti 35 Euro’dur. İstediğiniz büyüklükteki ve istediğiniz güçteki araç ile pist sürüşüne katılabilirsiniz. Nunburging pisti Almanya’dadır.

2Spa-Francorchamps

Belçika Grand Prix’sine en sahipliği yapan büyüleyici bir pisttir. Ardennes kırsalında yer alır ve F1 motor sporlarında zengin bir geçmişe sahiptir. Kronik sıkıntılı virajları, çarpıcı manzarası ve harika yarışlarıyla efsane pislerden birisidir.

3Suzuka

Japon Grand Prix’sinin şu anki konumu olan Suzuka, benzersiz sekiz figürlü düzeni ve bir dizi farklı köşesi ile geniş ve hızlı bir pisttir. Ünlü 130R, “s” curves ve degner curve özelliklerine sahiptir. 1989 yılında Aytron Senna ve Alain Prost’un chicane’deki dehşet verici kazasına ev sahipliği yapmıştır.

4Circuit de la Sarthe

Tartışmasız Dünya’nın en iyi ve ünlü pist etkinliklerinden biri olan Le Mans’e ev sahipliği yapmaktadır. İlk yarışı 1923’te gerçekleşmiştir ve 1949’dan beri motor sporlarına ev sahipliği yapmaktadır. Kamuya yollar ve pist yolları karışımı gibi şaşırtıcı özelliklere sahiptir.

5Panorama Dağı

Avustralya’da güzel bir konumda yer alan Panorama dağı pisti, Dünya’nın en büyük yarış pistlerinden biridir. Kamuya açık yollarla kesişim noktaları mevcuttur. Bu nedenle teknik olarak bir sokak yoludur. Dik yokuşlar, uzun yollar ve hızlı virajlar sürücülere zor anlar yaşatmaktadır.

6Laguna Seca

Amerika’nın Kaliforniya eyaletinde bulunmaktadır. 11 viraj ve motor sporlarının en zorlu virajlarına ev sahipliği yapmaktadır. Rota yokuş yukarı yaklaşma, kör tepe noktası ve hızlı yokuş aşağı inişlerinden oluşmaktadır.

7Circuit de Monaco

Monako prensliği çevresinde bulunmaktadır. 1950 yılında F1 takviminde görücüye çıkmıştır. En tehlikeli ve zorlu yollara sahiplik yapmaktadır. Bu pistteki yarışlarda hataya yer yoktur. En iyi 7 yarış pisti kendilerine has özellikleriyle, kullanıcıların kalbinde yer etmiştir.

İkinci El Motosiklet İlanları

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here