Anadolu Isuzu’nun Avrupa İhracatında Yeni Rotası Letonya Oldu!

0
1597
Anadolu Isuzu

Anadolu Grubu ve Japon Isuzu’nun ortak şirketi olan Anadolu Isuzu, Avrupa pazarında büyümesini sürdürüyor. Türkiye’nin ticari araç markası, Letonya’ya 4 adet Grand Toro ve 17 adet Turkuaz olmak üzere toplamda 21 midibüs ihracatı gerçekleştirdi. Üstelik Avrupa’da servis ve taşımacılık için kullanılacak midibüslerin Letonya distribütörlüğünü ise UAB Salocai Ir Partneriai yapıyor.

Uluslararası Pazarda 45 Ülkeye İhracat!

isuzu fabrika

Anadolu Isuzu‘nun son teslimatı ile birlikte, içlerinde Letonya, Litvanya ve Estonya’nın bulunduğu Baltık ülkelerine ihracat ettiği araç sayısı 600‘ü geçmiş oldu. Markanın yurtdışı pazarındaki başarısı ise tesadüf değil. Çünkü yıllarıdır yaygın distribütör ağı ve satış sonrası hizmetler konusu üzerine çalışıyor. Anadolu Grubu’nun toplamda ihracat ettiği ülkelerin sayısı ise 45’i buldu.

Türkiye ve Avrupa Pazarında En Çok Tercih Edilen Modeller

Anadolu Isuzu’nun servis taşımacılığında Türkiye’nin en çok sevilen ve tercih edilen markalarından biri olduğu kesin. Üstelik Türkiye’de olduğu gibi yurtdışında da kendini gösteren markanın en çok tercih edilen modelleri ise Novo Ultra, Grand Toro ve Turkuaz.

Anadolu Isuzu Novo Ultra

Isuzu Novo Ultra

En çok tercih edilen modellerden biri olan Nova ailesinin üyesi Novo Ultra, yüksek güvenlikli yolcu taşımacılığı sağlıyor. Araç 7,3 metre uzunluğunda, 190 PS gücünde ve Euro 6 emisyon standartlarına sahip. Ayrıca markanın Çayırova’da ki fabrikasında “Terzi Usulü İmalat” stratejisi ile müşterilerinin beklentilerine göre üretiliyor ve geliştiriliyor.

Anadolu Isuzu Grand Toro

Isuzu Grand Toro

Isuzu Grand Toro, Euro 6 egzoz emisyon standartlarına uygun olarak kullanılan kısa ve orta mesafe taşımacılıkta kullanılıyor. 37 kişilik yolcu kapasitesi ile servis, turistik ve havaalanı taşımacılığında öne çıkıyor. Ayrıca, 2021 yılında İtalya’da BIG SEE Awards tasarım ödüllerinde “Silver A” ödülüne layık görüldü.

Anadolu Isuzu Turkuaz

Anadolu Isuzu Turkuaz

Anadolu Isuzu Turkuaz, servis taşımacılığına yönelik 7,7 metre uzunluğunda 190 PS gücündeki dayanıklı motoruyla en çok tercih edilen modeller arasında yer alıyor. Ayrıca 45 yolcu koltuğu ile yüksek yolcu kapasitesi sunan, ferah iç mekanı ve geniş bagaj hacmi ile taşımacılık alanında en önemli rekabetçilerden biri. Son olarak çift cam izolasyonu ve ön ısıtıcı ekipmanları ile birlikte de soğuk iklimli ülkelerde de kullanıma oldukça uygun.

2. El Isuzu Fiyatları ve İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here