2023 Nissan Altima Tanıtıldı: Keskin Görünümlü Sedan!

0
2469
2023 Nissan Altima
Japon otomobil markası Nissan, popüler sedan modeli Altima’yı yenileyerek kullanıcılara tanıttı. 2023 Nissan Altima aynı motor ile makyajlanarak tekrar pazara sunuldu. Tasarımda yapılan değişikler ve geniş mekanı ile Altima, mükemmel bir aile otomobili olduğunu tekrar kanıtladı. Tasarım değişiklikleri ve arttırılmış güvenlik özellikleriyle yeni Nissan Altima’yı birlikte inceleyelim.

İlk Bakış: Keskin Görünümlü Sedan

2023 Nissan Altima, keskin hatları, geniş iç mekanı ve 4 tekerden çekişi ile mükemmel bir aile sedanı olduğunu kanıtlıyor. Genel hatları oldukça sert ve keskin gözüken Altima, muadillerinde sıkça gördüğümüz iri ızgara tasarımını kullanmış. Ayrıca donanımlarda LED farlar ise standart olarak sunuluyor. Yeniden tasarlanmış LED farları arka tarafta siyah çerçevelere sahip arka aydınlatmalar ile kombinlenmiş. Ek olarak aracın Gray Sky Pearl ve Garnett Pearl Metallic adında yeni iki farklı renk seçeneği bulunuyor.

İç Mekan: Modern ve Geniş

İç mekanını incelediğimizde 2023 model bir araçtan beklediğimiz teknolojik donanımı tümüyle karşılıyor. Ek olarak geniş iç mekanının da sunulan Apple CarPlay, şarj peti, dijital klima ve Type-C USB ile birlikte 12,3 inçlik multimedia ekran bizi karşılıyor.

Motor, Şanzıman ve Performans

2023 Nissan Altima, 2022 modelindeki gibi birden çok motor seçeneği ile birlikte sunuluyor. 2.0 litrelik dört silindirli motoru 248 beygir güç üretiyor. Ayrıca 2.5 litrelik motor seçeneği de tercih edebilirsiniz. Motor ise otomatik CVT şanzıman ile kombinlenmiş. Ayrıca araç hibrit olmamasına rağmen oldukça iddialı yakıt verimliliğine sahip.

Dört Farklı Donanım Seçeneği!

Nissan Altima; SV, SR, SL ve SR VC-Turbo isimlerinde dört farklı donanım seçeneğiyle birlikte geliyor. Ek olarak Araç, tüm donanımlarında standart olarak gelen güvenlik özellikleriyle dikkat çekiyor. Safety Shield 360, yaya algılamalı otomatik acil frenleme, arka otomatik frenleme, şeritten ayrılma uyarısı, kör nokta uyarısı, arka çapraz trafik uyarısı ve uzun far asistanını ile birlikte yolcu ve sürücü güvenliğini arttırmak hedeflenmiş. Ayrıca kullanıcılar hangi donanım paketini alırsa alsın güvenlik özelliklerini standart olarak kullanılabilecek. SL ve SR donanımlarında ise 12,3 inçlik multimedia ekran standart olarak geliyor.

2023 Nissan Altima Fiyatı Ne Kadar?

Nissan’ın yeni modelinin fiyatı ise henüz bilinmiyor. Markanın yaptığı açıklamalara göre aracın satışları bu senenin son çeyreğinde başlayacak. Fakat aracın Türkiye’ye gelip gelmeyeceği ise henüz açıklanmadı.

Sıfır KM Nissan Fiyatları ve Paketleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here