Elektrikli Isuzu Big-e, Almanya’ya damgasını vurdu. Yerli markaların adından söz ettirdiği ve Almanya Hannover’de gerçekleştirilen IAA Transportation fuarında,  Anadolu Isuzu da Big-e modelini tanıttı. Karsan, Ford Otosan derken şimdi de Anadolu Isuzu sürdürülebilir bir araç ile seyircilerle buluştu. Şirket, Türkiye’de ürettiği Big-e ile son kilometre taşımacılığında bir çığır açacağına inanıyor. Yeni elektrikli araç Big-e ile ilgili tüm detayları siz değerli okuyucularımız için derledik.

Anadolu Isuzu Bir Çok Modelle Fuara Damgasını Vurdu

Anadolu Isuzu, Hannover IAA Transportation fuarına bir çok modelle damgasını vurdu. Son kilometre taşımacılığı için geliştirdiği Big-e modelinin haricinde de bir çok elektrikli model tanıtımı yapan Isuzu, bugüne kadar sürdürdüğü yenilikçi ve çevreci yaklaşımını bundan sonra başka bir boyuta taşıyacak modellerini fuarda öne çıkardı. Şirket, Big-e haricinde CitiVolt 12, tam elektrikli NovoCiti VOLT, alternatif yakıtlı Kendo 13 CNG ve orta boy otobüs segmentinde Isuzu Grand Toro gibi modellerini de bu fuarda tanıttı. Bugüne kadar otobüs ihracatı ile Avrupa’da büyük başarılar yakalayan şirket, görünüşe göre bu pazarını daha da genişletmeyi hedefliyor.

Isuzu Big-e yandan görünüm

Elektrikli Isuzu Big-E, 1000 Kilograma Kadar Taşıma Gücüne Sahip

Almanya IAA Transportation’da tanıtılan ve Türkiye’de üretilen elektrikli Isuzu Big-e, muhteşem özellikleriyle göze çarpıyor. Öncelikle model tamamen lojistik ve taşımacılık çözümlerine yönelik bir araç. Küçük devin yaklaşık 4 metreküplük bir hacmi ve 1000 kilograma kadar taşıma kapasitesi mevcut. Resmen bir karınca diyebiliriz. Ayrıca model, üç farklı bataryaya sahip. Bu sayede ise modelin menzili 150 km’ye kadar varabiliyor. Model maksimum hız konusunda ise iki farklı seçenekle piyasaya çıkacak. 60km/h ve 80km/h maksimum hızlara sahip iki farklı Big-e versiyonu piyasada olacak. Modelin en büyük artısı ise prizden şarj edilebilmesi. Evet, evdeki üçlü prizden aracınızı şarj edebileceksiniz. Kesinlikle bu durum kullanıcılar için çok büyük bir artı durumunda. Ayrıca şirket, elektrikli Isuzu Big-e modeline toplam maliyet açısından büyük bir avantaj sağlamayı da düşünüyor. Bakalım model piyasaya çıktıktan sonraneler olacak hep beraber göreceğiz.

 

Satılık Tüm Isuzu Kamyonet Modellerini İnceleyin⇒

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here