Bugünlerde çok fazla iki koltuklu güzel roadster seçeneği yok. Ancak Abarth 124 Spider’ın en güzellerden biri olduğunu düşünüyoruz. Abarth, iki koltuklu, arkadan çekişli, kumaş tavanlı bir otomobildir. Ayrıca Abarth ve temel aldığı Fiat 124 Spider’ın Mazda MX-5 ile pek çok yürüyen teçhizatını paylaşıyor.

124 Spider Yakışıklı Bir Tasarıma Sahip

Abarth ve Fiat modelleri, kendi motorunu, yani 1.4 MultiAir turbo benzinliyi kullanıyor. Abarth’ta motora bir güç artışı verildi. Bu yüzden 168bg’ye çıkarıldı.

MX-5, Abarth 124 Spider’ın tek doğrudan rakibidir. Ancak makul bir fiyata eğlenceli yol tutuşu olan bir araba arıyorsanız, o zaman Toyota GT86 ve Subaru BRZ ikizlerini de düşünebilirsiniz. Cabrio değiller ama harika bir sürüş deneyimi sunuyorlar.

MX-5 gibi, satıştaki en pratik araba olmadığı için kısa seyahat etmeniz gerekecek.

Record Monza egzozu, heyecan verici bir roadster oluşturmak için bir araya geliyor.

Abarth’ı sürerken Mazda MX-5 ile karşılaştırma yapmamak neredeyse imkansız. Ancak farklılıklar belirgindir.

Starter düğmesine bastığınızda, Record Monza egzozu bir müzik aleti gibi hayat buluyor.

MX-5 İle Benzer Noktalara Sahip

Abarth, Bilstein amortisörleri ve daha sert yaylar ve viraj demirlerinin yardımıyla, MX-5’ten hemen daha sert ve daha güçlü hissettiriyor. Ayrıca Brembo frenler ve mekanik sınırlı kaymalı diferansiyel ile kutsanmıştır.

1.4 litrelik MultiAir, Abarth 500’den ödünç alındı ve Fiat versiyonunda bulunan ünitenin aynısı. Ancak Fiat 138bhp ile idare etmek zorunda iken, Abarth 168bhp’den yararlanarak Mazda MX-5’in en güçlü 2.0-litrelik versiyonundan 10bhp daha güçlü hale geldi.

Aralarından seçim yapabileceğiniz beş renk vardır ve San Marino 1972 siyahı tek ücretsiz renk tonudur.

Standart donanım, ısıtmalı koltuklar, anahtarsız çalıştırma, otomatik klima, seyir kontrolü, DAB dijital radyo , 7 inç dokunmatik ekran ve standart olarak takılı Bluetooth ile cömerttir . Seçenekler arasında uydu navigasyonu , bir Bose ses sistemi ve tam LED farlar , otomatik ışıklar ve silecekler ile arka park sensörlerinden oluşan bir Görünürlük Paketi bulunur .

140 litrelik bagaj alanıyla Abarth, MX-5’ten 10 litre daha fazlasını sunar. Bagaj, iki çantanın taşınmasına izin verecek şekilde şekillendirilmiştir. Kumaş tavan, bagaj kapasitesini etkilemeden koltukların arkasındaki yuvaya katlanır.

Standart güvenlik ekipmanı; EBD,ESC, dört hava yastığı, lastik basıncı izleme sistemini içerir.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI İÇİN TIKLAYIN

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here