2021 İtibariyle Showroomlarda Yerini Alacak 5 Yeni Model!

Yeni yıl ile beraber yepyeni modeller otomobil severler ile buluşacak. 2021 yılı içerisinde birçok markanın farklı modelleri ile karşılaşacağız. Bu modellerden bazıları baştan yaratılmış, bazıları ise mevcut modellerin üzerine eklenerek oluşturulmuş. İşte 2021 yılı içerisinde asfalta çıkacak 5 yeni model;

1-) Citroen C4

Fransız devi Citroen’in C segmentindeki temsilcisi C4, yepyeni tasarımıyla 2021 yılı içerisinde kullanıcılar ile buluşacak. Yeni C4 her ne kadar C segmentte konumlandırılmış olsa da bir crossover’ı andırıyor. Markanın yeni tasarım dilini rahatlıkla görebildiğimiz C4, baştan sona farklı bir model olarak karşımıza çıkıyor. Coupe tasarımı ve renkleri ile C4, şimdiden çok dikkat çekici gözüküyor. Yeni C4; dizel, benzinli ve elektrikli olmak üzere 3 farklı motor seçeneği ile sunulacak.

2021

2-) DS 9

Citroen ile ayrılığının ardından DS, tek başına bir premium araç markası olmaya karar vermişti. Yeniden konumlandırılan marka, piyasaya sürdüğü otomobillerle eski günlerini asla aratmıyor. Fransız premium marka, crossover ve SUV modellerinin ardından sedan bir otomobil ile gelmeye karar verdi. DS 9 Fransız devlet adamları için vazgeçilmez olacak gibi gözüküyor. Lüks ve premium detaylar içeren DS 9 ile marka, sedan karoserde de varlığını ortaya koymuş olacak.

3-) Dacia Sandero

Dacia’nın B segment hatchback karoserdeki temsilcisi Sandero da 2021 yılı içerisinde yenilenerek gelecek olan modellerden biri. Yeni Sandero dış tasarım detayları ile selefinden daha dikkaç çekici gözüküyor. Ülkemizde çıktığı günden beri rağbet gören modelin yeni jenerasyonuyla da benzer ilgiyi görmesini bekliyoruz.

4-) Hyundai i30 N

Koreli üreticinin efsane olma yolunda yürüyen modeli i30’a hızlı bir versiyon eklendi. Yeni modele eklenen N versiyonu ile ateşli bir hatchback ortaya çıkartan marka, 2021 yılı içerisinde bu versiyonun satışlarına başlayacak. Hyundai i30 N, 280 beygirlik gücü ile aynı sınıf ve segmentteki rakipleriyle rahatlıkla yarışacak seviyelerde.

2021 i30n

5-) Suzuki Jimny Ticari Araç

Avrupa’nın yakıt ekonomisi konusundaki çeşitli hassasiyetleri Suzuki Jimny’nin Avrupa’dan çekilmesi yönünde karar almasına neden olmuştu. Belirtilen standartlar dahilinde Jimny için Avrupa satışı mümkün değildi. Suzuki ise bu duruma farklı bir çare buldu. Markanın sevimli ve becerikli modeli artık ticari araç olarak satılacak. Arka kısmında bulunan iki yolcu koltuğu sökülen model, ticari amaçlar ile yük taşımacılığında kullanılabilecek.

2021 suzuki jimny ticari

İkinci el satılık otomobil ilanları

Skoda Tarihinde Yıllara Göre Bazı Üretim Arabaları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here