Ülkemizde Değeri Bilinmeyen Motosikletler

0
1183

Bazı motosikletler teknik özellik ve tasarım bakımından mükemmele yakın olsa da Türkiye pazarında yeterli derecede rağbet görmemiştir. Motosikletlere güzellik algımız maalesef ki fiyatlarıyla doğru orantılı olarak ilerlemektedir. Bugün sizlere sıraladığım motosikletler, bazen fiyatlarından dolayı bazen de markaların başarısız tanıtımlarından kaynaklanmaktadır. Ülkemizde değeri bilinmeyen motosikletler;

3Ducati Hypermotard 796

Ducati Hypermotard 796, Ülkemizde değeri bilinmeyen motosikletler kategorisinde en iyi teknik özelliklere sahip olanıdır. 803 cc, 2 silindir, 81 beygir, 75.52 Nm tork, 167 kilogram ağırlığı ve  düşük yakıt tüketimine sahiptir. Tasarım ve teknik özelliklerin en uyumlu olduğu motosikletlerden bir tanesidir.

2Kawasaki Ninja 250 SL

İlk geldiğinde 11.500 TL’den satışa sunulan fakat yollarda görmekte zorlandığımız motosikletlerden bir tanesidir. Kawasaki ninja 250 SL tasarım konusunda oldukça şık durmaktadır. Dezavantaj olarak rakiplerinden boyut olarak küçük kalmaktadır. 249 cc, 28 beygir, 140 kilogram ve tek silindirlidir. Kawasaki Ninja 250 SL şehir içi ve şehir dışı sürüşlerinde oldukça başarılı ve dayanıklı bir motosiklettir. Maalesef ki değeri bilinmemiş ve pazar payının altında kalmıştır.

1Piaggio Liberty 150

Piaggio Liberty scooter sınıfının en kaliteli ve donanımlı motosikletlerindendir. 150 cc, 11.9 beygir ve otomatik şanzımana sahiptir. Tasarım olarak ekili İtalyan hatlarına sahiptir. Yetersiz reklam ve önyargılar yüzünden gereken değer verilmemiştir. Piaggio’nun neredeyse bütün modelleri rakiplerinden daha fazla donanıma ve özelliğe sahiptir. Piaggio, motosiklet sürücülerinde hakim olan kötü imajını düzeltmelidir. İkinci el olarak Japon ve diğer menşeili markalara göre daha ucuzdur. Eğer yeni bir scootera sahip olmak istiyorsanız Piaggio Liberty 150 size göre olabilir.

 İkinci El Motosiklet İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here