Suzuki’ler Şimdi Ultrakasko Güvencesinde!

0
1441

Suzuki&Liberty Sigorta İşbirliğiyle 10 yaşından küçük Suzuki’ler Kasko konusunda çok avantajlı…

Suzuki Türkiye, Suzuki sahiplerine özel Kasko Sigortası hizmeti sunmak üzere çok keyifli ve çok özel hissettriecek bir proje hazırladı. Eğer bir Suzuki’niz varsa artık size özel hizmet sunan bir Kasko poliçeniz de var. İşte Suzuki Kasko hizmetinin ayrıntıları

Suzuki Türkiye’nin Liberty Sigorta ile işbirliği sonucunda Suzuki sahiplerinin kendilerini ayrıcalıklı hissedecekleri bir çalışma hazırlandı. Böylece sigorta acentesi hizmeti ve yetkili servis hizmeti artık tek noktadan sunulacak. Ayrıca Suzuki kasko faaliyetleri de Ultrakasko adı altında tek çatı altında toplanacak. Bundan sonra Suzuki marka araçlar donanımlı Suzuki yetkili servislerinde onarım görecek. Bu da markanın özelliklerini tanıyan teknisyenlerin aracınızla ilgileneceği anlamına geliyor. Ayrıca Suzuki markası, söz konusu ekiplerin donanımlı, eğitimli ve deneyimli olmasını fazlasıyla önemsiyor. 

10 Yaşından Küçük Suzukiniz Varsa Ultrakasko Güvencesindesiniz!

Eğer aracınız 10 yaşından küçükse Liberty Sigorta işbirliğiyle aracınız Ultrakasko güvencesine alınıyor. Peki, Ultrakasko hizmetinin ne faydası var ya da Ultrakasko’nun avantajı nedir, diyorsanız; şöyle açıklayalım:

 

1. Ultrakasko kapsamındaki araçlar sadece Suzuki yetkili servislerinde onarım görür. Bu servislerdeki personel, alanında eğitimli, sertifika sahibi ve donanımlıdır. 

2. Kesinlikle orijinal yedek parçalar kullanılır.

3. Aracının fabrika çıkışı bilgilerine uygun boya koruma yapılır. Aracın ikinci eldeki değerini düşürmeme odaklı onarım sağlanır. 

4. Gelişmiş onarım teknikleri uygulanır. 

5. Ultrakasko varsa, hasarlar Suzuki yetkili servislerinde eksiksiz olarak karşılanır. 

6. Anlaşmalı olmayan servislerde hasarın %30 gibi bir miktarını araç sahibi karşılarken Ulstrakasko sahipleri ücret ödemez.

7. Anlaşmada belirtilen araçlar için hasar anında 7+7 veya 14+14 gün ikame araç sağlanır. 

8. Tüm Ulrtakaskolu Suzuki araçlar için, her hangibir sebeple yolda kalma durumuna karşı bedelsiz olarak 5 güne kadar ikame araç verilir. 

9. 5 yaşına kadar olan Suzuki marka araçların cam hasarı, orijinal parça değimi yapılarak yetkili serviste sağlanır. 

10. Eğer bulunduğunuz bölgede Suzuki yetkili servisi yoksa aracınız, en yakın Suzuki yetkili servisinin olduğu yere ücretsiz olarak nakil edilir. 

Suzuki marka araç almak üzere arabam.com Suzuki ikinci el ilanlarını ya da sıfır kilometre Suzuki ilanlarını inceleyebilirsiniz. Hayalinizdeki Suzuki modeli hakkında detaylı bilgi edinmek için de Suzuki Test Sürüşü içeriklerini okuyabilirsiniz. Suzuki Vitara fiyatı ve diğer Suzuki araç fiyatları konusunda fikir edinmek için de yine hem ikinci el Suzuki ilanları hem de sıfır kilometre Suzuki ilanları size fikir verecektir. 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here