2017 Fiat Linea Kaç Para?

0
13915
2017 fiat linea

2017 Fiat Linea almayı düşünenler için inceledik…

Otomotiv Distribütörleri Derneği’nin yayınladığı verilere göre Türkiye’de 2015 yılının en çok satılan aracı olan Fiat Linea, 2017 modeliyle de çok tercih edilecek gibi görünüyor. “Aile arabası” olarak ün yapmış olan bu araç, aslında dengeli hatları sayesinde yalnızca “aile arabası” olmaktan fazlasını vaat ediyor. Bunun yanında, ferah ve rahat iç tasarımı ile konfor arayanları fazlasıyla tatmin ediyor.

Türkiye’de en çok hangi binek araç satılıyor‘ sorusunun yanıtı içinde mutlaka Linea var. Kabul edelim ki Linea’nın bu yüksek satış oranında filo ve bireysel kiralama şirketleriyle ticari taksilerin epey bir payı var. Ama onlar alıyorsa, vardır bir bildikleri diye de düşünebiliriz. Bildikleri ne mi? Bakın bu kısım keyifle tartışılır ama uygun fiyatlı malzeme ve oto yedek parça, ekonomik yakıt tüketimi, ikinci elde kolay satış bunlardan sadece bir kaçı…

Peki, 2017 model Linea almayı düşünenlerin aklındaki soruların yanıtları nasıl? Mesela Sıfır Linea fiyatı, teknik özellikleri ve diğer detaylar…

2017 Model Fiat Linea Motor Seçenekleri Nasıl?

Fiat, kendisinin geliştirdiği, pek çok ödül almış olan Multijet motorlarıyla daha az yakıt ile daha fazla performans sağlarken, bir yandan da daha az karbon salınımı sayesinde çevreci bir tutum sergiliyor. Bunun yanında Multijet motorlar, uzun ömürleriyle ön plana çıkıyorlar.

Fiat’ın benzinli tercih edenler için sunduğu motor 4 silindirli 1.4 L FIRE 77 HP iken, dizel tercih edenler için motoru yine 4 silindirli 1.3 L Multijet 95 HP oluyor.

Yeni Linea Güvenlik Özellikleri Neler?

Fiat Linea 2017 sürümünde önemli pek çok güvenlik özellikleri var. ABS, EBD ve HBA gibi fren sistemleri ile gerekli ince ayarları sağlarken, ESP özelliği ile aracın muhtemel savrulma anlarında savrulmasını önlemeye yardımcı olur. Ek olarak, ASR sistemi ile patinajı engelleyip MSR sistemi ile bilhassa kaygan zeminlerde vites küçültme sırasında tekerleklerin kilitlenmesini engeller. Tüm bunların yanında Hillholder özelliği ile yokuşlarda kalkış sırasında aracın kaymasını engelleyebiliyor.

Son Model Linea Renk Seçenekleri

Fiat Linea, sevenlerine 5 çeşitlik bir palet sunmakta; Beyaz, Derin Bordo, Mistik Gri, Metalik Siyah, Kurşun Gri.

Fiat Linea Otomatik ve Manuel Seçenekleri

Fiat Linea her iki motoruyla da sadece 5 ileri manuel şanzıman seçeneği sunuyor.

2017 Fiat Linea Fiyatları

Fiat Linea, 2017 sürümlerindeki farklı donanım tipi için üç farklı fiyat seçeneği sunuyor. Öncelikle, Pop donanım tipinin 1.4 L 77 HP benzin motorlu versiyonu için 54.400 Türk Lirası fiyat biçilirken, yine aynı donanım tipinin 1.3 L Multijet 95 HP dizel motorlu versiyonu için 65.900 Türk Lirası fiyat belirlenmiş. Bunun yanında aracın Urban donanım tipinin fiyatı 1.3 L Multijet 95 HP dizel motorla 68.900 Türk Lirası olarak belirtilmiş.

Fiat Linea Boyutlar

Fiat Linea’nın boyurlarını inceleyecek olduğumuzda uzunluğunun 4.5 metre, genişliğinin 1.7 metre, yüksekliğininse 1.4 metre olduğunu görüyoruz. Bunun yanında Linea’nın bagaj kapasitesi 500 litre iken arka koltuklar yatırıldığında kapasite 870 litreye yükselmekte. Aracın yakıt kapasitesi 45 litre olup, araç yüksüzken ağırlığı 1160 kilogramdır.

2. El Araba İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here