Açıklama
Aracım 1990 model olup 1.6 motor 5 ileridir.
İlk aldığımda orjinal boyasında güneş yanıkları olduğu için orjinal rengine komple boyattım. Sağ arka çamurluğunda tek parça macun var. Güncel fotoğraflar bunlar eski halini isteyene fotoğraflarını gönderirim.
Motor mekanik kısmı çok iyi kondisyonlu araçtır. Sıcak iklimden geleceklere araçta çift radyatör fanı mevcuttur. Haziran ayının sonunda muayenesini yaptırdım balayına çıktım. Samsun'dan Muğla Antalya taraflarına gidip geldim sorun çıkarmadı, balayı sonrası genel bakımlarını yaptırdım eksiği yok alıcısı gazını benzinini koyup gönlü rahat gidebilir.
Basık sevmeyenler veya daha basık isteyenlere Manuel coil mevcut muayeneden o şekilde geçti dileyen yükseltir dileyen basabilir.
Araç bilgileri
EİDS Araç Yetki Doğrulama Sonucu:1990 Tofaş Şahin
EİDS (Elektronik İlan Doğrulama Sistemi) üzerinden doğrulanmış olan taşıta ait marka, ticari ad ve model yılı bilgilerini gösterir.
Genel Bakış
-
Yıl
1990
-
Kilometre
98.000 km
-
Yakıt Tipi
LPG & Benzin
-
Vites Tipi
Düz
-
Renk
Mavi
-
Üretim Yılı (İlk/Son)
1987 - 1996
-
Araç Türü
Bireysel
-
Aracın ilk sahibiyim
İlk Sahibi Değilim
-
Araç Durumu
İkinci El
-
Sınıfı
C Segment
-
Kasa Tipi
Sedan
-
Plaka Uyruğu
(TR) Türkiye
-
Kimden
Sahibinden
-
Takasa Uygun
Takasa Uygun Değil
-
Yıllık MTV
436 TL
Motor ve Performans
-
Çekiş
Arkadan İtiş
-
Silindir Sayısı
4
-
Tork
122 nm
-
Motor Hacmi
1581 cc
-
Motor Gücü
80 hp
-
Maksimum Güç
5500 rpm
-
Minimum Güç
3250 rpm
Boyut ve Kapasite
-
Uzunluk
4316 mm
-
Genişlik
1642 mm
-
Yükseklik
1437 mm
-
Koltuk Sayısı
5
-
Ön Lastik
175/70 R13
-
Aks Aralığı
2490 mm
Trink sat!
Sahibinden Tofaş Şahin 5 Vites 1990 Model Samsun 98.000 km Mavi