arabam.com
1989 model, düz vitesli, sedan kasa Tofaş Şahin aracımı satıyorum. LPG’li olan aracım 67.000 km’dedir. Bu yaşta bir araç için kilometresi oldukça ideal durumda.
Aracımın bakımları tam, herhangi bir masrafı yok. Lastikleri yeni durumda, uzun bir süre masraf çıkarmadan kullanılabilir. İç döşemeleri temiz, koltuklarda, tavan ve taban döşemelerinde herhangi bir deformasyon ya da yırtık bulunmuyor.
Kaporta olarak tamamı boyalı durumdadır. Sağ ve sol çamurluklar, kapılar, tavan, tamponlar ve motor kaputu dahil olmak üzere tüm parçalar boyanmıştır. Ancak aracımda tramer kaydı yoktur.
3 parça işlem vardır sadeceYedek anahtarı da mevcut. Bu yaştaki bir araç için diri, düzgün ve özenle korunmuş bir örnektir. Görmeye gelenin üzülmeyeceği bir araçtır.
Üzerinde şu anda bu jantlar yoktur bu jantlarla isteyene fiyat değişir bilginizeYeni sahibine hayırlı olmasını dilerim.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer tutarı yok