arabam.com
8 adet hoparlör 2 adet amfi 1 adet görüntülü teyp çelik jant mızrak 13
4 lü manifold düz kalbiratör Adana işi
Motor mekanik defransiyel de atma ötme yok yağ yakma yok vites geçişleri sorunsuz elektrik aksamı sorunsuz tüm elektrik aksamları çalışır durumda .
Parasına göre araç illaki ufak tefek masrafı vardır
1997 model, 1.6 motor hacmine ve 83 beygir gücüne sahip düz vites Doğan S sedan aracımı satıyorum. LPG’li olması sayesinde yakıt konusunda oldukça ekonomik bir kullanım sunuyor. Aracım 31.000 km’de olup, yaşına göre oldukça az kullanılmıştır.
Tüm bakımları zamanında yapılmıştır, herhangi bir masrafı yoktur. Lastikleri yenidir, uzun süre masraf çıkarmaz. Ayrıca yedek anahtarı da mevcuttur, aracın genel kondisyonu gayet düzgündür.
Kaporta durumu da gayet temizdir; sağ ve sol çamurluklar, kapılar, tamponlar, tavan ve motor kaputu dahil olmak üzere tüm parçalar orijinaldir.
İçeride elektrikli ön camlar, deri direksiyon, arka kol dayama gibi konforlu detaylar bulunuyor. Ayrıca bluetooth, USB, AUX bağlantısı ve arka eğlence paketiyle müzik keyfi açısından da gayet tatmin edici bir araçtır.
Takas tekliflerini değerlendirebilirim. Ciddi alıcılarla araç başında ufak bir pazarlık mümkündür.
Yeni sahibine şimdiden hayırlı olmasını dilerim.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer tutarı Belirtilmemiş