arabam.com
2023 model, 1.0 e-Tec motorlu yarı otomatik Skoda Octavia Elite aracımı satıyorum. Hibrit motorlu olması sayesinde hem performans hem de yakıt tasarrufu açısından dengeli bir sürüş sunuyor. 110 beygir gücündeki 999 cc motoru ile keyifli bir kullanım sağlıyor. Aracım 215.000 km’de ve kilometresi orijinaldir. Tüm bakımları zamanında yapıldı, herhangi bir masrafı yok, sorunsuz şekilde kullanılabilir durumda.
Genel olarak aracın içi oldukça temizdir, döşemelerinde yanık, yırtık veya deformasyon bulunmaz. Kumaş koltuklar diri durumda. Direksiyondan kumandalı vites sistemi günlük kullanımı kolaylaştırıyor. Dış donanımda farlarda gece sensörü ve yağmur sensörü mevcut. Güvenlik açısından sürücü, yolcu, diz ve perde hava yastıkları bulunuyor. Aracımda yedek anahtarı da mevcuttur.
Motor kaputu boyalıdır, bunun dışında tüm parçalar orijinaldir. Aracımda 77.000 TL tutarında tramer kaydı bulunmaktadır.
Bakımları düzenli olarak yapıldığı için ekstra bir masraf gerektirmez. Yakıtınızı koyup gönül rahatlığıyla binebileceğiniz bir araçtır.
Ciddi alıcılar için araç başında ufak bir pazarlık payı düşünülebilir. Yeni sahibine şimdiden hayırlı olmasını dilerim.
MUAYENE YENİ 1 aylık herşeyi tam mantıklı takas teklifleri değerlendirilir
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer 77.000 TL