Ünlülerin Garajları: Margot Robbie

0
1116

Ünlülerin Garajları: Margot Robbie olarak bilinen Margot Elise Robbie, kariyeri boyunca birçok övgü ve ödül almış Avustralyalı bir aktris ve film yapımcısıdır. Ayrıca “The Wolf of the Wall Street” ve “Suicide Squad” gibi filmlerdeki başarılı oyunculuğuyla da bilinmektedir. Başarılı aktris şimdiye kadar iki Akademi Ödülü, üç Altın Küre Ödülü, beş İngiliz Akademisi Film Ödülü ve beş Screen Actors Guild Ödülü’ne aday gösterildi. Margot Robbie’nin çığır açan rolü 2013’te vizyona giren bir kara komedi suç filmi olan Wolf of Wall Street ile geldi. Ancak onu popülaritesini arttıran Suicide Squad’daki Harley Quinn rolündeki performansıydı. Böylece 2017 yılında Time Magazine, Margot Robbie’yi dünya çapında en etkili 100 kişi arasında seçti. 2019 yılında da Forbes, Margot Robbie’yi dünyadaki en yüksek ücretli aktrisler arasında seçti.

Margot Robbie, 26 milyon dolarlık net değeriyle bir hayli kabarık bir cüzdana sahiptir.  Ayrıca güzelliği ve yeteneğiyle ekranlarımızı süsleyen oyuncu, arabaları sever ve en çarpıcı araçlardan bazılarını da garajına eklemektedir.

Margot Robbie Kimdir?

2 Temmuz 1990 doğumlu Margot Robbie, Akademi ve Altın Küre adaylığı bulunan Avustralyalı aktris ve yapımcıdır. Kariyerine 2000’lerin sonuna doğru Avustralya yapımı bağımsız filmlerde yer alarak başlayan Robbie, daha sonraki yıllarda geniş çaplı yankı uyandıran filmlerde rol almayı başardı.

Audi A6Ünlülerin Garajları: Margot Robbie

Margot, otomobil sahipliğinin neredeyse her alanında mükemmel olan Amerika ve Avrupa bölgesi için orta sınıf / Türkiye için premium sınıf bir araç olan Audi A6’yı kullanıyor. Audi A6’nın İç kısmı, üst düzey bir otel salonu gibi görünüyor ve hissettirmektedir. Ayrıca eğlence ve güvenlik teknolojisi de otomotiv dünyasındaki en son ürünlerden oluşmaktadır. Alman üreticisi Audi’nin A6’si dar ve virajlı yollardaki performansı ve konforu ile alınabilecek en mantıklı araç modellerinden biridir. Audi A6’nın tasarımı oldukça çekicidir. Ayrıca birçok farklı motor seçeneği de bulunmaktadır. Zaten Amerika için kabul edilebilir performans gösteren dört ve altı silindirli benzinli motorları, zaman içinde güçlerinde önemli bir artış yaşamıştır.

Cadillac EscaladeÜnlülerin Garajları: Margot Robbie

İnternetten takip ettiğime göre Amerika’da ünlü olduktan sonra acil olarak bir Cadillac bayisine gitmeniz gerekiyor. Sebebi mi? Cadillac Escalade’ye sahip olmadığınız zaman ünlü olamazsınız. Şakası bir yana ünlüler ve sosyal statüleri dikkate alındığında Cadillac Escalade ulaşım açısından iyi bir seçimdir. Dolayısıyla Margot Robbie’nin de devasa bir SUV’si var. Ayrıca 2018 model olan Cadillac Escalade, lüks bir iç mekan, birinci sınıf kalitede yeni bir renk şeması, keyifli bir sürüş ve rekabetçi bir dizi teknolojiyi sahip olarak karşımıza çıkıyor.

2018 Escalade, 420 beygir ve 623 Nm tork üreten 6.2 litreliklik doğal emişli V-8’i ile karşımıza çıkyor. Bu motor artık Ford ve General Motors arasında ortaklaşa geliştirilen 10 vitesli otomatik şanzımanla birlikte çalışıyor. Ayrıca yeni Lincoln Navigator ile birçok özelliği paylaşıyor. Şanzımanına baktığımız zaman Escalade’nin yakıt ekonomisini yükseltmeye yardımcı olduğunu görüyoruz. Cadillac Escalade, Manyetik Sürüş Kontrolü, ağır hizmet tipi bir çekme paketi ve Cadillac’ın CUE bilgi-eğlence sistemine sahip 8.0 inçlik bir ekran dahil olmak üzere birçok özellik ile standart olarak geliyor. Ayrıca 20 inçlik krom jantlar, LED farlar ve arka lambalar ve otomatik bagaj kapağı da bulunuyor. İç kısmında beş USB bağlantı noktası, 16 hoparlörlü bir Bose Centerpoint ses sistemi, 4G LTE ve Wi-Fi erişim noktalı OnStar, deri döşeme, ısıtmalı ve soğutmalı 12 yönlü elektrikli ön koltuklar, ısıtmalı direksiyon simidi, kablosuz şarj bulunuyor. Son olarak gördüğümüz bu renki ve son derece teknolojik SUV’nin Amerika’daki etiket fiyatı 84,290 dolar.

İkinci El Cadillac Escalade İlanları 

Ford ExplorerÜnlülerin Garajları: Margot Robbie

“Ünlülerin Garajları: Margot Robbie” adlı içeriğimizdeki son araç Amerikalı otomotiv üreticisi Ford’un Explorer modelidir. Diğer güncel crossover SUV’lar gibi Ford Explorer da önceki versiyonların kamyon tabanlı temellerinden ziyade gündelik araba benzeri yekpare bir yapıya sahip. 2014 model olan Explorer, 290 beygir üreten 3.5 litrelik bir V-6 motorla donatılmıştır. Ayrıca motor seçeneği altı ileri otomatik şanzımanla eşleştirildi. Standart özellikler arasında 17 inç çelik jantlar, 50/50 katlanır üçüncü koltuk, kumaş döşeme, CD radyo ve klima bulunmaktadır. Ayrıca 18 inç alaşım jantlar, MyFord Touch, ısıtmalı ve soğutmalı ön koltuklar, çift panelli sunroof, Sony premium ses sistemi ve navigasyon sistemi de sunulan özellikler arasında.

ABS, elektronik denge sistemi, ön koltuk yan darbe hava yastıkları ve yan perde hava yastıkları güvenlik özellikleri arasındadır. Ayrıca ön çarpışma uyarılı adaptif hız sabitleyici, çapraz trafik uyarılı kör nokta uyarısı, geri görüş kamerası ve şişirilebilir arka emniyet kemerleri opsiyonel olarak mevcuttur. Margot Robbie, bu güzel Ford Explorer SUV’nin sahibidir. Aracın Amerika’daki fiyat etiketi 34.170 dolar.

İkinci El Ford Explorer İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here