Kasım’da Türkiye’ye Geldi: 2020 VW Transporter

3
15025
VW Transporter

2020 VW Transporter ülkemize geldi. Peki, VW Transporter 2020 özellikleri neler? Yeni Transporter hakkında ne fazla neler dikkat çekiyor? Biraz, Transporter hakkında konuşalım dedik…

2020 VW Transporter Hakkında

Ticari araç segmentinde bambaşka bir sayfa açan Transporter modeli, geçtiğimiz ay Türkiye pazarına sunuldu. 2020 yılı boyunca ticari araç almak isteyenlerin hedefleri arasında yer alacak olan bu araç, hiç olmadığı kadar estetik ve teknolojik olarak karşımıza çıkıyor. Bakalım, 2020 model Transporter nasıl?

2. El VW Transporter fiyat listesi

Volkswagen Transporter Hakkında

Onu ilk kez 1949 yılında gördük. Üstelik bu üretilen ilk Transporter, sadece Beetle fabrikasında kullanmak için işçilerin tasarladığı bir araçtı. 1950’de seri üretimi başladı. 1950’den beri dünya genelinde tam 20 milyon adet Transporter satıldı. İşte bu üretim tarihi ve satış adedi ile Transporter, otomotiv tarihinin önemli isimlerinden biri haline geldi. Bugün bu tarz araçların babası olarak kabul edilen VW Transporter hakkında söylenecek bir önemli diğer detay da onun söz konusu segmentin lideri olmasıdır. Peki, yeni Transporter nasıl?

Kasım’da Türkiye’ye Geldi: 2020 VW Transporter

Tamamen yenilenmiş gösterge paneli, elektromekanik servo direksiyonu, özel kumaş dokumalı döşemeleri, LED iç aydınlatması, 20 farklı sürücü destek sistemi teknolojisi, otomatik sürüşü destekleyen teknolojilerle 2020 yılında ticari araç segmentinde büyük bir çığır açacak gibi görünüyor.

Üç Farklı Model

  • Panel Van
  • City Van
  • Camlı Van

Yeni Transporter İç Mekanı Hakkında

Yeni Transporter’da konsolda hem malzeme kalitesi çok iyi hem de bu sefer çok daha fonksiyonel bir tasarımı var. Transporter konsolunda eşya gözleri çok çok yeterli. Evraklar için ayrı, akıllı telefonlar için ayrı, anahtarlar için ayır gözler hazırlanmış. Ayrıca 6,5″ ekran, USB desteği, Bluetooth da önemli.

2020 Transporter’ın Sunduğu Teknolojiler

Verimli 110PS ve 150PS 2.0 litre turbo dizel motorlar sunuluyor. Hem düz hem de otomatik şanzıman seçeneği var. Direksiyonu elektromanyetik olarak kontrol edilebiliyor. Bu sistem özellikle şeritten çıkma durumunda oldukça fonksiyonel. Trafik işareti tanıma özelliği var. Yorgunluk Tespit Sistemi ise standart pakette de sunuluyor. İkincil çarpışma önleme asistanı var. İlk çarpışmadan sonra aracı frenleyen bu sistem, özellikle kazalardaki kayıpları önlemek için çok önemli. Burada çalışan bağımsız sensörler hem çarpışmanın şiddetini hesaplıyor hem de çevredeki cisimleri algılıyor.

3 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here