Honda Civic Sedan dizel otomatik alınır mı? Honda Civic dizel otomatik hakkında yorumlar neler? Dizel otomatik Honda Civic kullananlar ne diyor? Yeni dizel otomatik Honda Civic hakkında bilmeniz gerekenler var!

Honda Civic Sedan Hakkında Bilmeniz Gerekenler!

 Murat Tosun, Honda Civic Sedan test sürüşü yapmış ve deneyimlerini paylaşmıştı. 2018 model Honda Civic Sedan ya da 2019 Honda Civic Sedan dizel otomatik almayı düşünenlere ilk tavsiyemiz farklı kişilerin yaptığı testlerle paylaştıkları deneyimleri içeren test sürüşü içeriklerini mutlaka okumaları yönünde. Bu içerikler, size almayı planladığınız sıfır km araç hakkında detaylı veri sunacaktır. Gelelim araç hakkında bilmeniz gerekenlere…

Sıfır Honda Civic fiyatları için buraya tıklayın!

Honda Civic 1.6 DTEC 9AT Hakkında Bilmeniz Gerekenler Var!

Honda Civic, Türkiye’de en fazla satan otomobillerden biri. Şimdi dizel otomatik versiyonu da var. Geniş bagaj hacmi, geniş iç mekan, sedan karoser, dizel yakıt tüketimi ve otomatik şanzımanla adeta Türk tüketiciye özel üretilmiş bir otomobil gibi…Zaten Türkiye’de üretiliyor bu arada…Bu araç hakkında öne çıkan bazı özellikleri derledik ve dizel otomatik Honda Civic  alını rmı alınmaz tartışmasına bir ışık yakalım dedik. İşte detaylar…

Çok Dijital!

Honda Civic Sedan

Bagaj kapağında i-DTEC logosu var. Bu, araç otomatik ve dizel motorlu demek ve aracın motoru kırmızı renkte start düğmesi ile çalışıyor. Ayrıca yeni Civic’te vites kolu yok. İri bir yüzey üzerinde P,R, N, D gibi düğmeler sıralı. 

Otomatik Şanzıman Başarılı!

Honda Civic Sedan

ZF imzalı otomatik şanzıman, 9 ileri otomatik ve geleneksel tork konvertörlü.

Dizel Otomatik Hatchback Civic

Dizel otomatik kombinasyonu HB Honda Civic’de de var.

Tutumlu Sedan

100km’de 5.2 litre yakıt tüketiyor. Bu da oldukça iyi bir yakıt tüketimi optimizasyonu sunuyor.

Süspansiyon Tam Not Almış!

Süspansiyon sistemi, kullanıcılardan iyi not almış Sadece yüksek hızlarda ve bozuk yolda biraz yol gürültüsü olduğu belirtilmiş. 

Sıfır Civic Fiyatı

Honda Civic  dizel otomatik fiyatı 165 bin TL bareminden başlıyor. 

Hızlanması İyi Optimize Edilmiş

Honda Civic Sedan

2019 Honda Civic maksimum hızı 200km/s. 0-100km hızlanmasını 10,7 saniyede tamamlıyor. 

Özetle Honda Civic sedan dizel otomatik versiyonu çok daha dijital çok daha konforlu olmuş. Diğer yandan 5,2 litre gibi oldukça ekonomik bir yakıt tüketimi ortalaması sunuyor. 165 bin TL civarında seyreden fiyatı ile araç, 519 litrelik bagaj hacmi ve iç mekandaki bol eşya gözleri ile önemli bir rakip. 

İkinci El Otomobil Fiyatları

Duygu Balkas

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here