kia büyük indirim

2020 yılı insanlık tarihinin yaşadığı en olağan dışı yıllardan birisi olarak tarihte ki yerini çoktan almayı başardı. İkinci el ve sıfır araç piyasası da bu alanda ciddi bir yere sahip olduğu biliniyor. Fiyatlar günlük olarak artış gösterirken, yıl sonuna gelindiğinde 2020 Ocak ayında fiyatı 50 bin TL olan bir aracın fiyatı 150 bin TL bandına yaklaştı. KIA’nın Sportage ve Rio modellerinde büyük indirim var.

Tabi artışlar sadece ikinci el piyasasında değil aynı zamanda sıfır araç piyasasında bu yükseliş yaşandı. Ancak yıl sonuna gelindiğinde alınan virüs önlemlerinin de ciddi anlamda sınırlanmasıyla birlikte piyasalarda duraklama ve ardından düşüş beklentileri yaşanmaya başlandı. Kia Sportage sıfır araç fiyatları ve Kia Rio sıfır araç fiyatları bu durumu bizlere gösterdi.

Kia Sportage Fiyatlarında 27.500 TL İndirim

Kia Sportage modeli için yıl sonu rakamlarını tutturmak ve başvuranların araç alımını kolaylaştırması için ciddi bir indirime gitti. Tabi bu indirimler modeline ve aracın özelliklerine göre değiştir. En yüksek indirim 31 bin TL olurken, ortalama olarak 15 bin TL bandında büyük indirim birçok modeller için yaşandı.

büyük indirim

Listeye bakıldığında yıl sonu rakamlarının tutturulmasının amaçlandığı ayrıca satış rakamlarında ki ciddi düşüşünde bunda etkili olduğu görülebiliyor. SUV model ülkemizde en çok satan araçlar arasında yer almasına rağmen bu indirimin gelmesi dikkat çekici bir nokta olarak piyasa da ses getirmeyi başardı.

2. El KIA Sportage İlanları

Kia Rio Fiyatlarında 22 Bin TL İndirim

Kia markası tarafından ülkemizde satılan B segment araçlardan birisi olan RIO fiyatlarında yıl sonunda ciddi anlamda indirime gidildi. Tabi yaşanan bu indirimin yavaşlayan piyasadan, giderek dengeye oturan piyasalarında etkisinden kaynaklandığını söyleyebiliriz. Aralık ayı için firma tarafından düzenlenen kampanyadan etkisini alan modellerden birisi de bu araç oldu.

büyük indirim rio

Kia Rio indirim fiyatları incelendiğinde en ciddi indirimin 22 bin TL olduğu görülüyor. Tüm modellerde indirim yapılmazken belirlenen seçeneklerde indirime gidildiği görülüyor. İndirimler 10 bin TL ile 22 bin TL arasında değişiklik göstermesi de dikkat çekiyor.

2. El KIA Rio İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here