BMW 340i mükemmel bir otomobildir. Hızlı, eğlenceli ve iyi donanımlıdır. Tasarımı her zamanki kadar tatlı ve pürüzsüzdür. Benzinli motor dizel eşdeğerinden farklı bir şekilde çekici geliyor. Ancak yine de süper otomobilleri tuzağa düşüren M3’ün altında oturan harika bir benzin seçeneğinin olmasına sevindik.

2014’te BMW, çok satan 3 Serisi’ni orta yaşta bir makyajla tedavi etti. Bununla birlikte, yeni hava girişleri ve yeni farlar ile biraz revize edilmiş bir görünüm geldi ve serinin zirvesi 335i’nin yerini bununla değiştiren yenilenmiş bir motor yelpazesi geldi; 340i.

Ancak giriş seviyesindeki 316i’den yüzde 50 daha pahalı olmasına rağmen, 340i iki kat daha fazla silindire ve iki katından fazla güce sahiptir. Sadece 5,5 saniyede 0-100 km / s hıza ulaşıyor ve 155 mil / saat hıza ulaşmakta.

Kesinlikle hızlı hissettiriyor. Arkadan çekişli şasi, bu sınıftaki en tatlılar arasında olmaya devam ediyor ve zaman geçtikçe, ince ayarlı ve aşırı destekli elektrikli hidrolik direksiyonu fark etmiyorsunuz. Spor moduna getirin ve ağırlık artırın, itmeye başladığınızda direksiyon aracılığıyla yeterli geri bildirim alın.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here