100 Bin TL limitiniz var ve almak istediğiniz aracın dizel otomatik otomobiller olmasını istiyorsanız. İnternette araştırdığınız karşınıza binlerce seçenek çıkacaktır. Çünkü 100 bin TL limit koymak demek bu limitin üzerinde ki araçları listeye almamak anlamına geliyor. Altında ki tüm modeller her fiyat aralığı ve kilometre aralığı da karşınıza çıkacaktır. Onun için arama kriterlerini biraz kısıtlayarak yapmak daha doğru tercihlere yönelmenize yardımcı olunacaktır.

  • 80 bin TL ile 100 bin TL arası
  • 150 bin kilometre altı
  • Hatalı, hatasız seçenekleri
  • Kasa tipi sedan veya HB olarak seçebilir
  • Motor gücü seçimini yapabilirsiniz.

Bunlar gibi detaylar ile arama yaptığınız size daha spesifik seçenekler sunulacaktır. Sizde bu sayede boşa vakit harcamadan doğru aracı bulmanıza yardım edilir.

80 bin TL ile 100 bin TL Arası Dizel Otomatik Otomobiller

Binlerce araç arasından doğru seçimi bulmak ve bütçenize uygun olanı tercih etmek için aramanıza belirli sınırlamalar koymanız da fayda var. Bu sınırlamalar arasında ilk olarak fiyat aralığı olmalıdır. Sırayla bu limitler arasında yapılabilecek seçimleri listeleyelim. Tabi isterseniz sahibinden veya galeriden tercihini de yapabilirsiniz.

1Peugeot 208 1.4 HDi Active

2. El Peugeot 208 İlanları

2Fiat Linea 1.3 Multijet

2. El Linea İlanları

3Opel Corsa 1.3 CDTI

2. El OPEL Corsa İlanları

4Renault Clio 1.5 dCi

2. El CLIO İlanları

5Hyundai Accent Era

2. El Accent Era İlanları

7Citroen C4 1.6 e-HDi

2. El Citroen C4 İlanları

Dizel ve Otomatik Tercihinde Dikkat Edilecekler

Bütçenizi aşmayacak olan modeli bulmayı bu şekilde rahatça yapabilirsiniz. Bu kısıtlamaya rağmen gene de tercih edebileceğiniz birçok model olacaktır. Biz en çok satılan modeller arasında sizlere kısa bir liste yapmaya çalıştık. Listeye dahil edilmeyen çok sayıda marka ve model olduğunu da ekleyelim.

İkinci el dizel ve otomatik araç tercihi yaparken dikkat edilecek birçok nokta var. Hasar durumu, kilometresi, kaçıncı sahibi olduğu gibi detaylara bakmalı. Aracınız modele karar verdikten sonra diğer seçeneklerle mutlaka karşılaştırma yapmanız da fayda var. Sizde bu sayede kendiniz için en iyi modeli bulabilirsiniz. İkinci el araba piyasasında yaşanan ciddi dengesizlik nedeniyle şuan bu listede olan araçların ileri de olmayacağını da söylememiz gerekiyor.

2. El Satılık Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here