2020 Ford Mustang , keskin çizgileri, yoldan geçenlerin başını döndüren tasarımı ve retro dokunuşlarıyla yolda anında tanınan arabalardan biridir. Ancak Mustang sadece gösteriş amaçlı bir otomobil değildir: şasisi harika bir şekilde yeteneklidir ve mükemmel yol tutuşunun yanı sıra rahat sürüş kalitesi de sunar.

Elbette bazı dezavantajları da var: bazı iç döşeme malzemeleri biraz kalitesizdir (2018’deki bir güncelleme bunu geliştirmesine rağmen). EcoBoost motoru, V8 kardeşi kadar muhteşem veya hızlı değildir. Bununla birlikte, bir Mustang istiyorsanız, V8 GT modelini istemelisiniz. Altı ileri manuel ve 10 ileri otomatik seçeneği bulunurken, her iki motor da Fastback coupe ve üstü açık Convertible gövde stillerinde mevcuttur.

2020 ford mustang

Tüm Mustang’lerde kilitli diferansiyel, seçilebilir sürüş modları, 19 inçlik siyah alaşım jantlar standarttır. Ayrıca Xenon farlar, DAB ve Bluetooth özellikli dokuz hoparlörlü stereo ile Ford SYNC 3,8 inç dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemi ve elektrikli koltuklar dahildir.

Makyajlı Mustang’in 10 vitesli otomatik şanzımanı, yerini aldığı altı vitesli üniteden daha iyi olsa da, manuel şanzıman hala tercih edilmesi gereken seçenektir.

2020 ford mustang

2020 Ford Mustang motor seçenekleri, 0-60 hızlanma ve en yüksek hız

5.0 litrelik V8 motor, serinin amiral gemisidir. 7.000 dev / dak’da 444 bg üretmektedir. Bu nedenle performansından en iyi şekilde yararlanmak için onu devirli kullanmanız gerekir. Ayrıca 533 Nm tork da sunuluyor. Geniş güç dağılımı, motorun 750 dev / dak’da sorunsuz bir şekilde dönmesiyle altıncı viteste 50 km / saat hızla ilerlemenin mümkün olduğu anlamına geliyor.

286 beygir gücündeki 2.3 litrelik turbo EcoBoost motor, V8 kadar hızlı olmasa bile güçlüdür. Yine de bazı alıcılar, çok fazla performanstan ödün vermeden elde ettiğiniz ekstra ekonomiyi takdir edebilir. EcoBoost, Mustang’ın yaklaşık 1.700 kg yük ağırlığının üstesinden gelmek için mücadele ederken biraz uyuşuktur. Ancak turbo yaklaşık 2.000 dev / dak’da pompalandığında, neredeyse V8 otomobili kadar hızlı hissettiriyor.

İç mekan, tasarım ve teknoloji

2020 ford mustang

Mustang’in kabini iyi görünse de, kalitesi biraz hayal kırıklığı yaratıyor. Amerikan arabaları büyük ve cesur olmalarıyla ünlüdür. Dört koltuklu coupé neredeyse bir Mondeo kadar uzun ve alçak tavanı sportif bir görünüm sağlıyor. Bu, son modelin bir evrimi olmasına rağmen, tasarıma yönelik retro ipuçları olsa da, hala modern görünüyor. Önde, ortasında dörtnala koşan bir at logosu bulunan büyük bir ızgara bulunurken, her iki taraftaki küçük ışık yuvaları heybetli ön ucu vurgulamakta.

 

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here