Opel Insignia alınır mı? Opel Insignia GSi nasıl? Opel Insignia GSi yorumları nasıl? 2018 Opel Insignia GSi hakkında yorumlar ve diğer detaylar nasıl, biraz araştırma yaptık. Sıfır Insignia almayı düşünüyorsanız okuyun…

Opel Insignia GSi BiTurbo Dizel Hakkında Yorumlar

2018 Opel İnsigniaOpel Insignia GSi BiTurbo Dizel hakkında yorum demişken; GSi logolu Insignia ilk bakışta selefine göre çok daha sportif. 

Opel markasının amiral gemisi Insignia, ilk piyasaya sürüldüğü dönemde Türkiye’de çok iyi satış rakamları yakalayamamıştı. Otomobil meraklıları bilirler; bunda aracın yakıt tüketim miktarının etkisi büyüktü. Ancak makyaj üstüne makyaj derken hem görünüm değişti hem de yakıt tüketim miktarı. Son model Insignia’da karşımıza daha az yakıt tüketen ve daha sportif bir adam çıktı. Önce yeni Insignia’nın tasarımına bakalım sonra da GSi logosunun altında ne olduğuna…

Sıfır km Opel İnsignia fiyat listesi için buraya tıklayın!

Makyajlı Insignia’nın Tasarımı

Kırmızı renk opsiyonu var ya, hemen her sıfır Insignia alıcısı zaten onu tercih ediyor. Çok kışkırtıcı bir kırmızı bu…Hani trafikte nazar değer dedirtecek türden…Ön ızgara genişlemiş, alüminyum malzemenin arttırılmış olması ve yan marşpiyerler ilk dikkati çekenler. Çift egzoz çıkışı ve dikey kedi gözü tasarımı da çok havalı detaylar. Peki, Insignia GSi içi nasıl?

2018 Opel Insignia İç Mekan Özellikleri

İnsignia Country Tourer önden görünüm

Önce GSi logolu koltuklar dikkat çekerken ergonomik. Direksiyon simidi, alüminyum pedallar ve iç mekanda dikkat çekici derecede kullanılan parlak siyah kaplama çok havalı.

İkinci el Opel İnsignia fiyatları için buraya tıklayın!

Yeni Opel Insignia GSI Motor Seçenekleri

Alman üretici aracı benzinli ve dizel olarak geliştirdi. Ancak ülkemizde sadece turbo dizel satışı var. 100km’de 7,0 litre yakıt tüketen motorun kombinasyonu şöyle: 8 ileri otomatik şanzımanlı AWD çekişli 2,0 litrelik BiTurbo Dizel motor. 

Yeni Insignia GSi Teknik Veriler

2018 Opel İnsigniaMotor Tipi ve Konumu: Sıralı, turbo, önde ve enlemesine

Yakıt: Dizel

Silindir/ Subap Sayısı: 4/16

Motor Silindir Hacmi: 1956cc

Maksimum Güç: 154kW/ 210 HP 4000d/d.

Maksimum Tork: 480Nm 1500 d/d.

0-100km/s Hızlanma: 7,9 saniye

Maksimum Hız: 233km/s

Şanzıman: 8 ileri otomatik şanzıman

Aktarma: 4X4

2018 Opel Insignia Boyutlar

Ağırlık: 1658kg

Uzunluk: 4897mm

Genişlik: 1941mm

Yükseklik: 1455mm

Opel İnsignia bagajInsignia Bagajı Ne Kadar?

Opel Insignia bagaj hacmi ise 490 litre. Arka koltukları yatırdığınızda ise 1450 litrelik çok geniş bir hacim elde ediyorsunuz. 

Özetle, Opel Insignia GSi BiTurbo Dizel, özel bir hedef kitlesi olan farklı bir seçenek olmuş. Pazarda kendine her alıcıyı değil özel bir alıcı kitlesini hedeflemiş görünüyor. Sürüş güvenliği arttırılmış ve daha fazla performans hissi sunan araç, çok ekonomik yakıt tüketimi verisi hala sunamıyor ama 490 litrelik bagaj hacmi ve 7,9 saniyelik maksimum hızlanma verisi çok iyi optimize edilmiş sonuçlar sunuyor. 

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here