Audi A4 Allroad, Standart A4 Avant station’a dayanıyor ve bazı açılardan S4 ve RS4 modellerinin sunduğu sportifliği istemeyen alıcılar için tam bir nokta atışıdır.

Allroad, A4 Avant’a daha sağlam bir görünüm ve biraz arazi yeteneği kazandırmak için tasarlanmış bir dizi yükseltmeye sahiptir. Bu amaçla, plastik tekerlek yuvası uzantıları, gümüş ekleri olan daha kalın tamponlar, 23 mm ekstra süspansiyon hareketiyle yükseltilmiş bir sürüş yüksekliği ve tüm arabalarda quattro dört tekerlekten çekiş bulunuyor. Buna ek olarak, A4 Allroad ayrıca A4’ün standart Drive Select sistemine eklenen ek bir Off-Road modu da alır ve bu da off-road görevi için gaz kelebeği, direksiyon ve vites değişimlerini optimize eder.

A4 Allroad Motor Seçenekleri

Allroad, normal A4’e kıyasla daha ince bir motor yelpazesine sahip. Çeşitli VW Group modellerinde bulacağınız tanıdık 2.0 TDI dizel ile başlıyor. Yeterli incelikle mükemmel bir motor, çoğu insanın ihtiyaç duyacağı tüm performans ve gerçek dünyada hiçbir tam boyutlu SUV ile eşleşemeyecek verimlilik birlikte sunuyor.

Yine de Allroad’un plastik alt gövde kaplaması ve yükseltilmiş sürüş yüksekliği ona sağlam bir hava katıyor. Audi, gövde eklentilerini gövde rengine boyamanıza izin verecek. Ancak siyah plastik parçaların araca daha iyi uyduğunu ve onu normal Avant’tan ayırt etmeye yardımcı olduğunu düşünüyoruz. Metalik ön ve arka koruma plakaları da onu kaliteli gösteriyor. 

Boyut

Yeni A4 Allroad, eskisinden 25 mm daha uzun ve 16 mm daha geniştir. Allroad, temel aldığı Avant’tan 34 mm daha uzun, ancak bu süspansiyon ve yeni tavan rayları arasında bölünmüş durumda, bu yüzden yer avantajı yoktur. A4 Allroad, daha büyük bir dingil mesafesi ile bir Volvo V60 Cross Country’den neredeyse 100 mm daha uzundur , ancak 20 mm daha dar ve 50 mm daha kısa. Bu boyut avantajı, rakibine göre önemli ölçüde daha iyi bacak mesafesine yansıtmakta.

Bacak boşluğu, baş mesafesi ve yolcu alanı

A4 Allroad, normal A4 Avant’tan farklı değildir. Bu da çevresindeki en geniş kompakt exec arabalarından biri anlamına gelir. Bu, kısmen hem BMW 3 Serisi Touring hem de Mercedes C- Serisi station modelinden daha büyük olması sayesindedir.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here