BMW 320d hala harika bir aile aracıdır ve artık her zamankinden daha güzel. Bol pratiklik, verimlilik ve mükemmel M Sport tasarımıyla, ucuz olmasa da ekonomiktir. Başlıca rakiplerinin bazı standart kitlerinden yoksundur, ancak Jaguar XE arasındaki fark o kadar küçük ki, karar vermeniz çok zor olacak.

3 Serisi sürüş dinamikleri söz konusu olduğunda her zaman en iyi sınıfının olmuştur ve hala da öyle. 187bhp 2.0 litrelik turbo dizel motor ve sekiz vitesli şanzıman ile 0-100’e 7.2 saniyede ulaşıyor. Bu motor ve şanzıman kombinasyonunun iyileştirilmesi uzun yolculuklarda gerçek bir nimettir.

Pek çok 3 Serisinde olduğu gibi f30’da da, etkileyici konfor ve esnek sürüş kalitesine sahiptir. Ancak çoğu BMW’de olduğu gibi 320d m sport ‘u virajlı bir yolda alırsanız düz gitmekte zorlanıcaksınız.

BMW’nin standart Sürüş Performansı Kontrol sistemine bağlanan isteğe bağlı ayarlanabilir amortisörler, Konfor modunda pürüzsüz bir şekilde öne çıkar, ancak Spor’u seçerseniz süspansiyon, 3 Serisi’nin gövdesini gerçek bir sakinlik ile kontrol eder. Direksiyon simidine monte edilmiş f1lerle, mükemmel sürüş deneyimine ekstra bir katılım katmanı ekleyerek rafine şanzımanın oranlarını yukarı ve aşağı çevirebilirsiniz.

320d M Sport Gayet Ekonomik

Bunun gibi arabaların da çok yönlü olması gerekir ve direksiyon başında eğlence tek başına yeterli değildir. Neyse ki, 320d m sport ‘nin verimliliği en üst düzeye çıkaracağı anlamına gelen başka bir EcoPro modu var. Yakıt ekonomisi ve düşük emisyonları, en yakın rakibi Jaguar XE ile eşit olduğu anlamına geliyor. Bu nedenle uygun maliyetli işletme maliyetleri ve pratikliği sayesinde hem iş kullanıcılarına hem de ailelere hitap edecek.

Bu revize edilmiş 3 Serisi’nin içindeki ve dışındaki stil değişiklikleri minimaldir, ancak yine de satıştaki en keskin görünümlü sedanlardan biri olmaya devam etmektedir. Özellikle buna takılan M Sport Plus paketinin bir parçası olarak daha sportif gövde kiti ve 19 inç alaşım jantlar ile.

Kabinin içindeki yüksek kaliteli malzemeler, bir BMW’den bekleyeceğiniz birinci sınıf hissi verir ve arkada yetişkin yolcular için geniş baş ve diz mesafesi bulunur. 480 litrelik bir bagaj, bagaj alanı söz konusu olduğunda XE’nin üzerinde bir avantaj sağlar ve katlanır koltuk seçeneği daha da fazla pratiklik ekler.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here