Toyota RAV4, stil, konfor ve pratiklik söz konusu olduğunda eski modele göre büyük değişiklikler yaşadığı ortadadır. Bununla birlikte, bilgi-eğlence açısından kilit rakiplerinin gerisinde kalıyor.

rav4

2017’de, son nesil RAV4 aşamalı olarak kaldırılmadan önce, gezegendeki en çok satan dördüncü otomobil ve en çok satan SUV’siydi. Orijinal RAV4’ün ilk çıkışından bu yana geçen 25 yıl içinde, çok sayıda benzer araç geldi. Bu nedenle, RAV4’ün bu beşinci nesli için Toyota , muhafazakar stil hakkındaki kural kitabını yırtıp attı ve keskin kenarlı, kare kavisli bir tasarım ortaya çıkardı.

RAV4 virajlı yollarda şaşırtıcı derecede yetenekli bir performans sergiliyor. Bu özellikler, sürücüyü bu kadar uzun bir araçta beklediğinizden daha fazla ödüllendirmeyi vaat ediyor.

rav4

RAV4 motor seçenekleri, 0-60 hızlanma ve en yüksek hız

Önden çekişli modelin 100 km / saate ulaşması 8.4 saniye sürerken, arka aksta ekstra bir motora sahip olan AWD sürümü bu rakamın saniyenin onda üçünü kesiyor. Plug-in hibrit güç, aynı hız için 6,0 saniye ile daha güçlü hızlanma sağlar. Düz yolda otoban hızlarında seyrederken, çok fazla motor gürültüsü duymanız pek olası değildir. Ancak bu, en son güç aktarım mekanizmalarının iyileştirilmesi olduğu kadar yan aynalardan gelen hafif bir rüzgar hızına da bağlıdır.

rav4

İç mekân kalitesi hatasızdır. Direksiyon simidi ve kapı arasında birkaç ekstra düğme bulunsa da, düzen geniş ölçüde işlevseldir. Panoramik bir dikiz aynası var. Bu ayna arka kapak camının hemen içindeki bir kameradan besleniyor ve bunu normal ayna muhafazasına entegre edilmiş dijital bir ekranda gösteriyor. Alışmak biraz zaman alır, ancak nihayetinde daha geniş açılı bir görüntü gösterir.

Uydu navigasyon, stereo ve bilgi-eğlence

Muhtemelen aracın en zayıf noktası olan sekiz inçlik bilgi-eğlencedir. Donanım açısından ekran, bir VW’de veya hatta bir Ford Kuga’da alabileceğinizden biraz daha düşük çözünürlüklü görünüyor.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

2 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here