Yeni Fiat Doblo Geliyor!

0
7070
Yeni Fiat Doblo

Yeni Fiat Doblo hakkında önemli açıklamalar gelmiş durumda. Yeni Doblo’nun üretimine yıl ortasında başlanacağı açıklanan bilgiler arasında, tasarım dahil tüm detaylar hazır. Fiat, Doblo için 28 milyon Euro yatırım yaparak bu modele ne kadar önem verdiğini de gösteriyor. Tofaş yönetimi tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na yapılan açıklamada bilgilere şu şekilde yer verilmişti. Bu bilgilerde ön plana çıkan detay “Fiat Doblo’nun üretimi 2022’ye kadar uzatılırken, yeni versiyondan 150 bin adet bantlardan çıkacak” açıklaması olarak teyit edildi. TOFAŞ tarafından geçtiğimiz dönemlerde Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada: “Şirketimiz Yönetim Kurulu tarafından, TOFAŞ Bursa fabrikasında üretilen Doblo modelinin üretim süresinin 1 yıl uzatılmasına ve yatırım çalışmalarına başlanmasına karar verilmiştir. Bu kapsamda en son 28.05.2013 tarihli özel durum açıklaması ile 2009-2021 olarak kamuya duyurulan proje süresi 2022 yıl sonuna kadar uzatılmıştır.” ifadeleri kullanıldı.

Yeni Fiat Doblo

Yeni Fiat Doblo Hakkında Önemli Açıklamalar!

Yeni Fiat Doblo hakkında yapılan açıklamalarda önemli detaylarda belli olmaya başladı. Tofaş tarafından geçtiğimiz dönemlerde Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada: 2009-2020 döneminde proje kapsamında yaklaşık 1.1 milyon adet üretim gerçekleştirilerek başarı elde edildi. Yeni yatırımın ve süre uzatımının da katkısıyla tüm proje döneminde yaklaşık yüzde 75’i ihracat pazarlarına yönelik olmak üzere, yaklaşık 1 milyon 250 bin adet üretim hedeflenmektedir. Bu kapsamda 2021 yıl sonuna kadar yaklaşık 28 milyon euro yatırım yapılması öngörülmekte. Yeni motorlu araçların üretimine 2021 yılı ortasında başlanması planlanmaktadır” ifadeleri kullanıldı. Bu açıklamaların neticesinde artık yavaş yavaş kullanıcılar yeni doblo için günleri saymaya başlayabilirler. son derece önemli bilgiler aktarılan açıklamada yeni neslinde Türkiye’deki fabrikalarda olacağı konusu oldukça dikkat çekici bir gelişme idi.

Emektar model Doblo’nun satışları son dönemlerde oldukça düşüşe geçmiş durumda yer alıyor. Bunun nedeni tüm rakiplerinin çok büyük değişimler geçirerek kasalarında yeni jenerasyonlara geçmesi olarak görünüyor. Doblo’nun bu değişim hızını yakalayamaması ve yeni nesil teknolojilerden mahrum kalması rakiplerine karşı elini oldukça güçsüz kılmış durumda yer alıyor.

2. El Otomobil İlanları İçin Tıklayın!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here