Volkswagen Beetle Çin Versiyonu fotoğrafı geçtiğimiz günlerde ortaya çıktı. Beetle Dünyaca ünlü bir otomobil modelidir. Herkes tarafından sevilen otomobilden ilham alan otomobil şirketleri çok fazla. Bugün hala Beetle tasarımına yakın modelleri yollarda görüyoruz.

Volkswagen Beetle Çin Versiyonu

Bunlardan belki de en benzeyeni  GWM adında çinli bir otomobil şirketinin ürettiği bir konsept otomobildir. Volkswagen Beetle Çin Versiyonu olarak gördüğümüz bu otomobil otomobil yeni bir güç aktarma organına sahip olacak. Bu da tabi ki her yeni ikonik modelde bir elektrik konfügirasyonuna şahit olduğumuz gibi bu aracında elektrikli olacağı anlamına geliyor. Ne tür bir güç aktarma organı olacak bilinmiyor. Ancak Ora serisindeki modellerde 33kWh lityum polimer pille çalışan 35kW elektrik motor mevcut. Şimdi de detaylara inelim. Aşağıya Kaydırın

Yeni Konsept Eski Görünüyor Ancak Oldukça Sessiz

Great Wall Motors (GWM) isimli çinli otomobil şirketi geçtiğimiz yılın sonlarında ürettiği kamyonetlerin karıştığı kazada güvenlik zafiyeti ile gündeme gelmişti. Araçlar kusurlu bulunduğu için marka imajı manşetlerde olumsuz bir şekilde kötü bir hezimete uğradı. Bu konuda firma daha da işlerine odaklandı. Yeni ürettiği konseptin Şangay Motor Show da tanıtımını gerçekleştirdi. Bu gördüğümüz Volkswagen Beetle Çin Versiyonu araç farklı bir deneyim sunuyor.

Volkswagen Beetle Çin Versiyonu

Volkswagen Beetle Çin Versiyonu Otomobil Şu anlık İsimsiz

Volkswagen Beetle Çin Versiyonu retro otomobil şimdilik bir isme sahip değil. Karşılaştırma olarak beetle ile boy ölçüştüğünü düşündüğümüz araçta isim olarak nasıl bir yol izleneceği bilinmiyor? Peki sizin bir öneriniz var mı?

Benzinli veya dizel motor sistemi yerine aracın elektrikli olacağından bahsetmiştik. Yeni konsept GWM’nin alt markası olan Ora kapsamında gelişecek. Retro elektrikli araçların üretimi son zamanlarda bir hayli çoğaldı. Gelişmiş elektrikli güç aktarım organları bu tip araçlarla birleştiği zaman insanlara daha çekici geliyor. Bu araçta ilgi çekici olmayı başardı.

GWM’nin tanıttığı yuvarlak tasarıma sahip krom detaylarına sahip. Bunun yanında yumurta şeklinde farları ile gelen yeni konsept nostaljik anlamda herkesi etkiliyor. Tasarım yuvarlak bir formda olan yan aynalar ile devam ediyor. Buna ek olarak araçta gelişmiş bir bilgi eğlence arayüzü olan gösterge paneli varmış gibi gözükse de aslında öyle değil. Araç göründüğü üzere Retro bir direksiyon, ince jant ve yuvarlak hava delikleri ile karakterize olmuş. Yeni kasa Hatchback modellerden çok farklı olan otomobil için firma bir isim anketi başlattı. Yeni isim ne olacak merakla bekliyoruz.

İkinci El Beetle İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here