Uluslararası Ticaret Ödülüne Fransız Damgası!

0
720
Groupe PSA

Uluslararası ticaret ödülüne Groupe PSA araçları damga vurdu. Dünyanın en prestijli otomotiv ödüllerinden biri olan 2021 Uluslararası Yılın Vanı (IVOTY) son derece kıymetli bir ödül olarak dikkat çekiyor. Peugeot e-Expert, Citroën ë-Jumpy, Opel Vivaro-e ve Vauxhall Vivaro-e serisi için bu en prestijli uluslararası ödül, Groupe PSA, HTA1 serisi için elektriğe geçiş stratejisinin uygunluğunun tanınması anlamına geliyor. En prestijli ticari araç uluslararası ödülü Groupe PSA’ya bağlı modellerin olması ise Fransız markaya gözlerin dikilmesine sebep olmuş durumda. Ödüller olarak Peugeot e Expert IVOTY, Citroen e Jumpy IVOTY, Opel Vivaro e IVOTY, Vaxhall Vivaro e IVOTY, Groupe PSA IVOTY olarak neticelendi.

IVOTY

Uluslararası Ticaret Yılın Vanı (IVOTY) Ödülü!

Uluslararası ticaret Yılın Vanı ödülüne Fransız damgası! 24 Avrupa ülkesinden ve Rusya’dan 24 bağımsız gazeteci ve uzmandan oluşan jüri yorularını gerçekleştirdi. Yeni Peugeot e-Expert, Citroën ë-Jumpy, Opel Vivaro-e ve Vauxhall Vivaro-e’yi -hafif ticari araç yelpazesinde bulunan ilk elektrikli araç- 2021(IVOTY) seçti. Yeni Peugeot e-Expert, Citroën ë-Jumpy, Opel Vivaro-e ve Vauxhall Vivaro-e, iş yaşamının bir parçası olarak tasarlandığı vurgulandı. Tüm müşterilere ödün vermeden taşıma kapasiteleri ve yükleme hacimleri sunmakta. Yeni nesil teknolojilerden, destek sistemlerinden ve kullanıcıların güvenliği ve rahatlığına olan bağlılığından destek almakta şeklinde yorumlandı.

IVOTY Başkanı Jarlath Sweeney jürinin kararını şu şekilde yorumlamakta: “PSA dörtlüsü, Avrupa pazarında 300 kilometreden fazla bir menzil ile satışa sunulan ilk elektrikli vanlardır. Mükemmel sürüş kabiliyetiyle kusursuz bir şekilde üretilmişlerdir. Daha düşük gürültü seviyelerine sahip olmaları dışında, sürüş hissini dizel versiyondan ayıran pek bir fark yoktur. Kompakt vanların tamamen elektrikli versiyonlarıyla PSA dörtlüsü, profesyonel işletmelerde e-mobilite için muazzam itici bir güç sağlıyor ve emisyonsuz taşımacılığın yaygınlaştırılmasını ve ölçeklendirilmesini zorunlu kılıyor.”

2. El Otomobil İlanları İçin Tıklayın!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here