Tiguan Allspace Türkiye’de Satışta.

Tiguan’ın yeni “Long Wheel Base” (LWB) versiyonu olan Tiguan Allspace Türkiye’de piyasaya sürülerek satışa çıktı.

Tiguan Allspace

2015 yılından beri üretilen ve Volkswagen’in popüler SUV modellerinden biri olan Tiguan’ın uzun versiyonu olan model yollardaki yerini alacak.

Tiguan güncellendi. Uzun versiyonu ile Türkiye’de satışa çıkan model, 2017 yılından bu yana dünya genelinde milyonlarca satılan popüler bir SUV modeli olarak dikkat çekiyor. Tiguan severler, bu yeni modelde; yeni sürüş destek sistemi ve akıllı bilgi ve eğlence sistemiyle karşılaşacak. Tiguan bu versiyonu ile daha teknolojik olma özelliği taşıyor.

1Tiguan Allspace, motoru ile kullanıcısına verimlilik ve güç vadediyor.

7 kişiye kadar yolcu taşıyabilen Tiguan, yeni nesil sürüş destek ve konfor sistemleri, akıllı bilgi- eğlence sistemi yanında hem güçlü hem de verimli bir motor seçeneklerine sahip: Turbo beslemeli direk enjeksiyon (TSI) motor ile yüksek verimlilik seviyesi olan model, 7 vitesli DSG şanzımanla birlikte 150PS gücünde 1,5 litre TSI motor aktif silindir yönetimi (ACT) ile donatılmış.

2Tiguan Allspace’i İster 5 ister 7 Koltuk İle Kullanın

Tiguan Allspace (LWB) versiyonu, ferah ve konforlu bir iç mekâna sahip. Hem ön hem de arka yolcular geniş koltuklar da seyahat etme rahatlığı yaşıyor. 5 veya 7 koltuklu seçeneği ile satışa sunulan Tiguan SUV, arka koltuklar ve üçüncü sıradaki bağımsız koltuklarla gereksinime göre tercih yapabilme imkânı sunuyor. 5 koltuklu model 1.920 litreye, isteğe bağlı olarak sunulan 7 koltuklu model ise 1.775 litreye kadar bir yükleme hacmi sunmakta.

38 Farklı Renk Seçeneği ile Volkswagen Tiguan Allspace (LWB)

Tiguan bu yeni versiyonunda 8 farklı renk seçeceği sunuyor. Özellikle Oryx Beyaz, Petrol Mavisi ve Mercan kırmızısı ile iddiasını konuşturan model, her zevke uygun renk seçenekleri ile kullanıcısının görsel zevkine de hitap ediyor.

Volkswagen Tiguan Allspace “Long Wheel Base” Versiyonunda araca yeni donanım özellikleri de eklenmiş durumda: Life, Elegance ve R- Line olmak üzere üç farklı donanım seviyesinde satışa sunuluyor.

İkinci El Volkswagen Tiguan Allspace İlanları

Trink Sat!

Arabam Kaç Para?

Tekerinize taş değmesin.

 Tiguan Allspace Tiguan Allspace

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here