TESLA İstanbul Mağazasına Eleman Arıyor!

0
6277

Otomotiv endüstrisi kariyer planı için başlı başına parlak bir sektör. Ama bir de dünyanın gözünü diktiği markalar var. TESLA Motors gibi. Elbette TESLA’da üretimde hatta tasarımda çalışmak başka şey, TESLA distribütöründe ya da ülke ofisinde çalışmak başka…Ama yine de böyle bir kariyer istenir. Peki, TESLA iş ilanları nerede yayınlanıyor ve TESLA Türkiye’de personel arıyor mu?

TESLA’da Çalışmak İster misiniz?

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz aylarda Elon Musk Türkiye’ye gelmişti. Bu gelişin konuyla bir ilgisi yok ama o da baya ses getirmişti. Neyse sürekli Elon Musk adıyla anılan TESLA Motors sonunda Türkiye mağazasını açmaya karar verdi. TESLA’nın İstanbul showroom’unda çalışacak personel için arayış da başladı. Burada TESLA marka araçların tanıtımını yapacak, markanın merkezi ile Türkiye iletişimini yürütecek, süreci takip edecek profesyonellere ihtiyaç duyulacak. 

Yapılan açıklamaya göre 2018’in sonuna kadar TESLA Türkiye ofisi için hazırlıklar tamamlancak. Bu nedenle TESLA İstanbul showroom’u için Satış Danışmanı, Ürün Sorumlusu, Mağaza Müdürü pozisyonunda arayışa girişti. 

Haziran ortasında TESLA Motors global bir paylaşım ağı üzerinden Türkiye’de açılacak Ofisi için personel ilanı yaptı. TESLA’nın Türkiye ofisi için farklı pozisyonlarda aranan detaylar da paylaşıldı. 

Elon Musk Yine Gelecek!

2018 yılı bitmeden Türkiye’de TESLA Showroom’u açılacak. Şehir, olarak elbette İstanbul tercih edildi. Bu yeni ülke noktasının açılışı için Elon Musk da Türkiye’ye tekrar gelecek. Hatta Musk, attığı bir twitte “ülkenizi seviyorum TESLA Türkiye lansmanında orada olacağım” demişti.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here