TEB Harman Kart İle Akaryakıt ve Mazot Alana 7 AY Faiz Yok!

0
2720

TEB, OPET ve SUNPET ile işbirliği yaptı

Tarımsal ve hayvansal üretim daha üretken bir toplumsal yapı inşa etmek, sağlıklı bir nesil yetiştirebilmek, kendi ekonomisini ayakta tutabilmek için önemlidir. Hayata değer katan çiftçiler için TEB, 2007 yılından beri farklı işbirlikleri geliştiriyor. Çifçinin daha fazla üretebilmesi için ona gereken desteği sunmak üzere yola çıkan TEB Harman kart ile avantajlı ödeme koşulları oluşturuyor. 

TEB Harman kart akaryakıt ve mazot alımlarında çok avantajlı bir işbirliği sunuyor. Özellikle üreticiyi destekleyen bu işbirliğinin detayları şöyle:

 

Türk Ekonomi Bankası yani TEB’in OPET ve SUNPET ile yaptığı işbirliği ile Türk üreticinin rahat etmesi hedefleniyor. Bu kapsamda TEB Harman kart kullanarak SUNPET ve OPET’ten akaryakıt ya da mazot alan üreticiler faiz ödemeden üstelik de ödeme zamanını kendi hasat dönemine göre belirleyerek alışveriş yapabiliyor.

 

Yedi ay boyunca faizsiz geri ödeme avantajı sunan bu işbirliği ile çiftçilerin en önemli giderleri arasında yer alan mazot ve akaryakıt alımı masrafı bir nebze hafifletilecek. 

 

TEB Harman kart, akaryakıt, mazot alımlarının yanı sıra gübre, zirai ilaç, tohum, fide, yem satın alırken de avantaj sunuyor. Üretici, TEB Harman kart ile alışverişini yapıyor ve ödeme zamanını hasat dönemine göre belirleyebiliyor. Üstelik geçen sürede faiz ödemiyor. 

 

 

 

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here