Suzuki Yeni Tasarımlarını Ortaya Çıkardı

1
1018
Hamamatsu markası GSX-R, GSX-S ve V-Storm serilerindeki modeller için cesur grafiklerini duyurdu.

Suzuki Yeni Tasarımlarını Ortaya Çıkardı! Hamamatsu markası GSX-R, GSX-S ve V-Storm serilerindeki modeller için cesur grafiklerini duyurdu. Firma yeni tasarımdaki motosikletlerin gelecek yıl satışa çıkacağını söyledi. Yani yeniden canlandırılmaya çalışılan modeller için 1 yıl daha beklememiz gerekiyor.

Suzuki Yeni Tasarımlarını Ortaya ÇıkardıSuzuki 2021 yılı için GSX-R1000R, GSX-R750 ve GSX-R600, GSX-RR MotoGP motosikletinin görünümünü andıran özel bir 100. Yıl özel tasarımı ortaya çıkaracaktır. Her motosiklet kendine has renklere ve özelliklere sahip olarak üretilip, satışa sunulması planlanmaktadır. Örnek olarak; yenilenen GSX-R 1000, metalik ve siyah renklere sahip olacaktır. GSX-S 750Z, her biri kendi özel renk seçeneğine sahip bir ABS sürümü ve bir standart sürüm olarak satılacaktır. Suzuki için zor ve değişik bir yıl olmaktadır. Suzuki başarısız satış rakamlarının moral bozukluğunu MotoGP’de şampiyonluğu kazanarak hafifletmeyi başarmıştır. Suzuki eskiden yarışlarda sağladığı başarılar sayesinde motosiklet sektöründe rahatlıkla yer edinebilmekteydi. Fakat yarışlardaki başarısızlıklar, firmanın satış rakamlarını da olumsuz etkilemiştir. Bunun en büyük sebebi; başarılı firma’nın eski motosikletleri rakiplerinin çok daha ötesinde kalmayı başarıyordu. Fakat son zamanlar da ortaya çıkardığı motosikletler, son derece basit kalıp, rakiplerine karşı üstünlük sağlayamıyordu.

Renk Değişiklikler Başarıyı Getirecek Mi?Suzuki Yeni Tasarımlarını Ortaya Çıkardı

Suzuki Yeni Tasarımlarını Ortaya Çıkardı! Fakat Suzuki, özellikle Avrupa ve Amerika’da eleştirilerin hedefi haline gelmektedir. Suzuki severler tarafından yeni özellikler, yeni motor tipleri ve rakiplerinden daha üstün donanımda motosikletler üretilmesi istenmektedir. Suzuki, son zamanalar da yenilenecek V-storm haberi ile insanlarda merak uyandırsa da etkili adımlar ve duyurular sunmamaktadır. Yeni renklerin, şirketin başarısını ne kadar etkileyeceğini 2021 ve 2022 yıllarında göreceğiz.  Suzuki Yeni Tasarımlarını Ortaya Çıkardı

İkinci El Motosiklet İlanları

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here