Ssang Yong’dan Mart Ayına Özel Fırsat!

0
2759

Mart Ayı Kampanyasını Kaçırmayın…

 

Sıfır km Ssang Yong modellerine bakıyorsanız marka; bu aya özel çok keyifli bir kampanya sunuyor! Bilindiği üzere Ssang Yong’ın Türkiye distribitörlüğünü Şahsuvaroğlu Dış Ticaret yapıyor. Şahsuvaroğlu, geçtiğimiz günlerde Ssong Yong marka araçlar için Mart ayına özel bir kampanya hakkında açıklama yaptı. 

 

Güney Kore’li otomobil üreticisi Ssang Yong markası özellikle 4×4 konusunda uzman ve ürettiği araçlar, hem Avrupa hem de Asya pazarında büyük ilgi görüyor. 

 

Eğer hayalinizde bir sıfır km Tivoli modeli varsa bu ay, kampanyadan yararlanabilirsiniz. Sıfır km XLV modeli almayı planlıyorsanız ya da Sıfır km Korando Sports modeli ilginizi çekiyorsa yine Mart 2018 Ssang Yong kampanyasına göz gezdirmelisiniz. 

 

Mart ayına özel avantajlı fiyatlarla Ssang Yong SUV almaya ne dersiniz?

Ssang Yong Türkiye Distribitörü Şahsuvaroğlu Dış Ticaret’in açıklamalarına göre Mart ayı boyunca Tivoli, XLV, Korando modelleri için kampanyalı fiyatlar söz konusu. 

 

Ssang Yong Mart Ayı Kampanya’sının Detayları Şöyle 

 

Öncelikli olarak %0 Faiz İmkanı veya Cazip İndirimlere İlave 3 ay Ertelemeli Kredi Kampanyası sunuluyor. 

Kampanyalı Sıfır km Tivoli

“Altın Direksiyon’ ödüllü Tivoli 93.750 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor.

 

Kampanyalı XLV

XLV modeli 114.700 TL´den başlayan fiyatlarla sunuluyor. 

 

Kampanyalı Korando Sports

Korando Sports modeli ise 102.500 TL´den başlayan fiyatlarla sunuluyor.

 

Sen geleceği hayal et, SsangYong yapsın!

 

 

Kampanyaya dair detaylar şöyle:

• Araçlar stoklarla sınırlıdır.

• Fiyatlar 01 Mart – 31 Mart 2018 tarihleri arasında geçerlidir.

• Tavsiye edilen anahtar teslim fiyatlarına ÖTV, KDV ve tahmini Trafik Tescil Masrafları dahil olup, Trafik Sigortası hariçtir.

• Görseller farklılık gösterebilir ve yazım hatalarından kaynaklanan fiyat farklılıklarından distrübütör firma sorumlu tutulamaz.

• Şahsuvaroğlu Dış Ticaret Kimyasal Ürünler Otomotiv Pazarlama Sanayi Ticaret Ltd. Şti. yukarıdaki fiyatları ve donanımları bir gün önceden haber vererek değiştirme hakkını saklı tutar.

• Araçların fatura tarihinde yürürlükte olan tavsiye edilen fiyat listesi geçerlidir. Bu tavsiye edilen fiyat listesi, bir öncekini geçersiz kılar.

• Tavsiye edilen Korando Sports 4×2 MT ve 4×2 AT modellerinde anahtar teslim fiyatlarının içindeki %15 ÖTV, %18 KDV ve diğer modellerdeki ÖTV, KDV vergi tutar oranları bölge mahiyetinde olup, vergilerde oluşabilecek değişikliklerden şirketimizin herhangi bir sorumluluğu yoktur.

• “*” Tivoli, XLV ve Korando Sports araçların 2017 model yılı tavsiye edilen anahtar teslim fiyatlarıdır. 2018 model yılı için fiyatlar değişiklik gösterebilir.

 

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here